Café Woodys

Glæd jer til den 1. september, hvor Woodys åbner café i HUSET I_RO.

Hos Woodys kan du få friskristet kaffe, lokal gourmet is, moderne specialøl, god vin og smagfuld cafémad – håndplukket og udviklet af dygtige kulinariske håndværkere.

Woodys i HUSET I_RO vil holde åbent alle ugens dage:

Mandag-onsdag kl. 09.00 – 17.30
Torsdag kl. 09.00 – 21.00
Fredag kl. 09.00 – 23.00
Lørdag kl. 10.00 – 23.00
Søndag kl. 10.00 – 15.30

Book bord
Du kan allerede nu booke bord ved at booke bord online eller kontakte Woodys på hej@woodysbar.dk. Husk at angive, at du ønsker at booke på i HUSET I_RO, Ikast.

Woodys findes flere steder i Silkeborg, ved stranden i Søndervig, uden for Magasin i Aarhus, i Billund Lufthavn og lige om lidt også i Ikast.

Menukort
Klik her for at se Woodys menu.

Læs mere på www.woodysandfriends.dk og hold øje med vores nyhedsbreve og sociale medier, hvor vi løbende vil informere om den nye café.

Vi ses på Woodys!

Dyk ned i smagen hos Woodys

 

Friskristet kaffe

Woodys Coffee #01 er udviklet i samarbejde med Peter Larsen Mikroristeri i Viborg. Ved langsomt at riste små portioner sikres, at hver bønne får den perfekte temperaturkurve og smagsprofil. Den økologiske kaffe har en blød, frugtagtig syrlighed med et strejf af mælkechokolade, lavet af 100% arabica fairtrade bønner fra Chiapas i det sydlige Mexico.

Lokal gourmet is

Dessertmenuen er skabt i samarbejde med den lokale ismager Joachim Kastberg. Med frisk mælk fra Drøsbro Mejeri og egen økologisk chokolade, tilbyder Woodys en række lækre is, milkshakes og desserter. Kastberg Gourmet Is sikrer, at hver dessert er en eksklusiv oplevelse.

 

Moderne specialøl

Sammen med To Øl, et bryggeri kendt for deres innovative og kvalitetsorienterede øl, tilbyder Woodys et spændende udvalg af moderne og eksperimenterende øl. Oplev alt fra alkoholfrie øl til humlepakkede pale ales og stærke stouts, udviklet i To Øls inspirerende bryggeri i Svinninge.

Smagfuld cafémad

I samarbejde med den prisvindende bager og konditor Henrik Kudsk tilbyder vi et bredt udvalg af surdejsbrød, pestoer, puréer og øllebrød. Friskhed og råvarer af højeste kvalitet er grundlaget for alt, hvad vi laver, hvilket gør hver bid til en fornøjelse.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Woodys, kan du finde alle detaljer og blive inspireret på: woodysandfriends.dk 

Klik her for at se Woodys menu og klik her for at book bord online.

Menu