Vægt-, tarm- eller hormonelle udfordringer

Få hjælp af en af vores behandlere

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan hjælpe med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger.

Nedenstående behandlere kan hjælpe dig, hvis du har vægt-, tarm- eller hormonelle udfordringer. Læs om dem og vælg den behandling, du føler, vil passe bedst til dig.

 

ManuVision behandler
Andreas W.  Nielsen

Jeg tilbyder ManuVision behandling, som er en energetisk kropskorrektion.

Krop og psyke hænger sammen. Når der er fysiske ubalancer i kroppen, påvirker det psyken – og er du presset psykisk, sætter det sig fysisk i kroppen. Kroppen viser ikke bare din “her og nu” tilstand men rummer også det liv, du har levet. Kroppen husker din livshistorie – også det du mentalt, bevidst eller ubevidst har glemt.

ManuVision er et dansk udviklet koncept, hvor behandlingen og træningsformen er specialiseret til at afhjælpe det moderne menneskes skavanker igennem kropsbehandling og træning. ManuVision er kendt for sin høje kvalitet og mærkbare selvhelbredende effekt. Menneskene bag ManuVision stammer fra Body SDS, hvor man har videreudviklet formen og filosofien med behandlingen og træningen.

Jeg bruger teknikker som dybtgående massage, tryk, stræk, åndedrætsteknik, ledfrigørelse og coaching.

Behandlingen stimulerer kredsløb og forbrænding og hjælper kroppens udrensningssystem, så væv og organer bedre kan afgive affaldsstoffer. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk – helt ned på celleplan. Jeg arbejder med nervesystemet og behandlingen kan forløse tanker og følelser. Kroppen forsætter selv med at arbejde efter en endt behandling.

Priser:
• Kort førstegangsbehandling á 60 min.
eller efterfølgende behandling kr. 775,-
• 3-turskort á 60 min. kr. 2.150,-
• 5-turskort á 60 min. kr. 3.400 ,-

• Lang førstegangsbehandling á 90 min.
eller lang efterfølgende behandling kr. 1.050,-

Mulighed for studenterrabat

Læs mere her.

Kontakt Andreas på e-mail eller telefon for at booke tid.

Kontaktoplysninger:
(+45) 24 81 86 61
kontakt@andreaswnielsen.dk

Energi- og traumeterapeut
Jeanette Bak Enevoldsen

Som holistisk energiterapeut og EFT traumeterapeut arbejder jeg med det hele menneske og ud fra en forståelse af, at krop og sind hænger sammen. Jeg hjælper med at afbalancere og optimere energiflowet, så dit system kan hele sig selv.

Traumeterapi
Traumeterapi er en blid men effektiv metode til at forløse traumer, gamle negative mønstre og stagnerede følelser.

Traumeterapi kan hjælpe dig med at slippe stress, angst, depression, ledsmerter, mave/tarm problemer, hormonelle problemer, migræne, sorg, allergi, astma og  søvnløshed mm. samt lindre smerter ved fibromyalgi.

Energiterapi
Energiterapi benytter sig af redskaber fra flere forskellige behandlingsformer. De fleste med afsæt i traditionel kinesisk medicin, hvilket gør hver eneste behandling unik med afsæt i dine behov.

Med følgende teknikker skræddersyr jeg behandlingen, så den passer præcist til dig og dine behov: kraniosakralterapi, healing, akupressur, zoneterapi, EFT og cupping.

AromaTouch Terapi
AromaTouch er en fantastisk teknik, hvor æteriske olier hurtigt arbejder sig ind i huden. Virker perfekt i en stresset hverdag, giver ny energi til dit immunforsvar, afhjælper mod inflamationer og skaber god balance i kroppen. Kan også bruges som ren selvforkælelse.

Jeg anvender udelukkende Doterra olier, som er helt rene olier, der er godkendt til terapeutisk behandling.

Skriv eller ring til mig, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

Baby- og børnebehandling
Jeg kan hjælpe dit barn ved problemer med maven, uro i kroppen, kolik, refluks, spændinger, raserianfald, nattevæderi, astma eller allergi.

Priser:
• 1 x behandling 60-80 min. DKK 800,-
• 5 x behandlinger DKK 3.500,-

• Stressforløb 5 gange á ca. 75 min. DKK 3.500,-

10% rabat for studerende og pensionister

• Babybehandling (0-2 år)
30 min. DKK 400,-
• 5 gange á 30 min. DKK 1.800,-

• Børnebehandling
40 min. DKK 450,-
• 5 gange á 40 min. DKK 2.100,-

Se referencer og anbefalinger på min hjemmeside:

Læs mere her.

Kontakt Jeanette på e-mail eller telefon for at booke tid.

Kontaktoplysninger:
(+45) 30 29 02 73
info.energiuniverset@gmail.com

Kostvejleder
Susan Lunde

En kostvejledning hos mig tager altid udgangspunkt i din personlige maddagbog og helseprofil – og sammen planlægger vi, hvordan du kan nå dine mål.

Jeg er uddannet på Lene Hansson Academy og samarbejder med Lene Hansson og Cell Wellbeing omkring kostvejledning og vitamin- og mineraltest. For at være fagligt opdateret deltager jeg flere gange årligt i kurser og workshops.

Fordøjelse skal være en fornøjelse…men det er det langtfra for alle!
Mange har dagligt smerter, føler sig oppustet, mangler energi, har eksem, allergi med mere. De fleste sygdomme og ubalancer starter i tarmen. Derfor er det så vigtigt at have fokus på fordøjelsen og en god kost!

Jeg tilbyder også hårscanning (Cell Wellbeing). En hårscanning kan vise dig på blot 15 minutter, hvad du er i underskud af i forhold til vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer, antioxidanter m.m.

Testen giver også et billede af, om du er påvirket af stråling fra Wi-Fi, mobiltelefon, computerskærm m.m., eller om du f.eks. lider af svamp, parasitter, har en ”post virus” i dine celler eller er belastet af giftstoffer fra f.eks. giftige metaller, kemikalier eller stråling.

Kostvejledning og hårscanning kan købes hver for sig og som en samlet pakke.

Priser:
• Kostvejledning 60-90 min. kr. 1.050,-
• Klippekort til opfølgning 30 min:
• 3 klip kr. 695,-
• 5 klip kr. 995,-

• Vitamin- og mineraltest
45 min. kr. 975,-

• Kostvejledning ifbm. test kr. 500,-

Læs mere her.

Kontakt Susan på e-mail eller telefon for at booke tid.

Kontaktoplysninger:
(+45) 40 38 63 42
sundtliv.susan@gmail.com

Akupunktør
Dorthe Egeriis

Akupunktur er en behandlingsmetode, som bygger på anvendelse af små sterile nåle. Nålene stikkes i akupunkturpunkter, som findes over hele kroppen. Selvom det kan virke mærkeligt, så kan de små nåle udrette store forandringer i vores krop.

Det hele handler om balance i kroppen – balance mellem yin og yang. Balancen mellem krop og sind. Kroppen er skabt intelligent, og når alt i kroppen er i balance, reparerer den selv de små ubalancer, der opstår undervejs hos os alle. Opstår der ubalancer, som kroppen ikke selv kan reparere, får vi symptomer (fx ondt i en skulder, søvnløshed). Her kan akupunktur kick-starte kroppens proces.

Akupunktur er en behandlingsform, der kan bruges til rigtig mange forskelligartede lidelser. Både fysiske og psykiske lidelser. Fysiske smerter og ubehag – fx en dårlig skulder og hedeture ved overgangsalder, men også psykiske smerter som fx tankemylder, søvnløshed og indre uro.

Jeg kigger på det hele menneske. Derfor stiller jeg en del spørgsmål og stiller en kinesisk diagnose. Her kan jeg også gøre brug af tungediagnose. På vores tunger kan vi aflæse, hvordan vores organer har det. Det kan være et vigtigt redskab i for mig til at vælge den rigtige behandling til netop dig.

Jeg behandler primært med akupunktur – med forskellige metoder f.eks. TCM, BMA, øreakupunktur, NADA mv.  Jeg anvender også cupping, som er en rigtig god kombination med akupunkturen. Cupping kan også sagtens stå alene.

Med akupunktur får du en behandling, hvor der ikke er bivirkninger.

Priser:
• Akupunkturbehandling
45-60 min. DKK 450,-

• Akupunkturbehandling mod myggestik
2 behandlinger á 30 min. DKK 300,-

• Cupping terapi
30-45 min. DKK 400,-

Læs mere her.

Kontakt Dorthe på e-mail eller telefon for at booke tid.

Kontaktoplysninger:
+45 20 93 66 36
kontakt@husetegeriis.dk

 

Menu