Vægt-, tarm- eller hormonelle udfordringer

Få hjælp af en af vores behandlere

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan hjælpe med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger.

Nedenstående behandlere kan hjælpe dig, hvis du har vægt-, tarm- eller hormonelle udfordringer. Læs om dem og vælg den behandling, du føler, vil passe bedst til dig.

 

Kostvejleder
Susan Lunde

En kostvejledning hos mig tager altid udgangspunkt i din personlige maddagbog og helseprofil – og sammen planlægger vi, hvordan du kan nå dine mål.

Jeg er uddannet på Lene Hansson Academy og samarbejder med Lene Hansson og Cell Wellbeing omkring kostvejledning og vitamin- og mineraltest. For at være fagligt opdateret deltager jeg flere gange årligt i kurser og workshops.

Fordøjelse skal være en fornøjelse…men det er det langtfra for alle!
Mange har dagligt smerter, føler sig oppustet, mangler energi, har eksem, allergi med mere. De fleste sygdomme og ubalancer starter i tarmen. Derfor er det så vigtigt at have fokus på fordøjelsen og en god kost!

Jeg tilbyder også hårscanning (Cell Wellbeing). En hårscanning kan vise dig på blot 15 minutter, hvad du er i underskud af i forhold til vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer, antioxidanter m.m.

Testen giver også et billede af, om du er påvirket af stråling fra Wi-Fi, mobiltelefon, computerskærm m.m., eller om du f.eks. lider af svamp, parasitter, har en ”post virus” i dine celler eller er belastet af giftstoffer fra f.eks. giftige metaller, kemikalier eller stråling.

Kostvejledning og hårscanning kan købes hver for sig og som en samlet pakke.

Priser:
• Kostvejledning á 60-90 min. kr. 1.050,-
• Klippekort til opfølgning á 30 min:
• 3 klip kr. 695,-
• 5 klip kr. 995,-

• Vitamin- og mineraltest
á 45 min. kr. 975,-

• Kostvejledning ifbm. test kr. 500,-

Læs mere her.

Susan behandler i HUSET I_RO hver onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 40 38 63 42
sundtliv.susan@gmail.com

Book her

Energi- og traumeterapeut
Jeanette Bak Enevoldsen

Som holistisk energiterapeut og EFT traumeterapeut arbejder jeg med det hele menneske og ud fra en forståelse af, at krop og sind hænger sammen. Jeg hjælper med at afbalancere og optimere energiflowet, så dit system kan hele sig selv.

Traumeterapi
Traumeterapi er en blid men effektiv metode til at forløse traumer, gamle negative mønstre og stagnerede følelser.

Traumeterapi kan hjælpe dig med at slippe stress, angst, depression, ledsmerter, mave/tarm problemer, hormonelle problemer, migræne, sorg, allergi, astma og  søvnløshed mm. samt lindre smerter ved fibromyalgi.

Energiterapi
Energiterapi benytter sig af redskaber fra flere forskellige behandlingsformer. De fleste med afsæt i traditionel kinesisk medicin, hvilket gør hver eneste behandling unik med afsæt i dine behov.

Med følgende teknikker skræddersyr jeg behandlingen, så den passer præcist til dig og dine behov: kraniosakralterapi, healing, akupressur, zoneterapi, EFT og cupping.

AromaTouch Terapi
AromaTouch er en fantastisk teknik, hvor æteriske olier hurtigt arbejder sig ind i huden. Virker perfekt i en stresset hverdag, giver ny energi til dit immunforsvar, afhjælper mod inflamationer og skaber god balance i kroppen. Kan også bruges som ren selvforkælelse.

Jeg anvender udelukkende Doterra olier, som er helt rene olier, der er godkendt til terapeutisk behandling.

Skriv eller ring til mig, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

Baby- og børnebehandling
Jeg kan hjælpe dit barn ved problemer med maven, uro i kroppen, kolik, refluks, spændinger, raserianfald, nattevæderi, astma eller allergi.

Priser:
• 1 x behandling á 60-80 min. DKK 800,-
• 5 x behandlinger DKK 3.500,-

• Stressforløb 5 gange á ca. 75 min. DKK 3.500,-

10% rabat for studerende og pensionister

• Babybehandling (0-2 år)
á 30 min. DKK 400,-
• 5 gange á 30 min. DKK 1.800,-

• Børnebehandling
á 40 min. DKK 450,-
• 5 gange á 40 min. DKK 2.100,-

Se referencer og anbefalinger på min hjemmeside:

Læs mere her.

Jeanette behandler i HUSET I_RO hver mandag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 30 29 02 73
info.energiuniverset@gmail.com

Book her

ManuVision behandler
Andreas W.  Nielsen

Jeg tilbyder ManuVision behandling, som er en energetisk kropskorrektion.

Krop og psyke hænger sammen. Når der er fysiske ubalancer i kroppen, påvirker det psyken – og er du presset psykisk, sætter det sig fysisk i kroppen. Kroppen viser ikke bare din “her og nu” tilstand men rummer også det liv, du har levet. Kroppen husker din livshistorie – også det du mentalt, bevidst eller ubevidst har glemt.

ManuVision er et dansk udviklet koncept, hvor behandlingen og træningsformen er specialiseret til at afhjælpe det moderne menneskes skavanker igennem kropsbehandling og træning. ManuVision er kendt for sin høje kvalitet og mærkbare selvhelbredende effekt. Menneskene bag ManuVision stammer fra Body SDS, hvor man har videreudviklet formen og filosofien med behandlingen og træningen.

Jeg bruger teknikker som dybtgående massage, tryk, stræk, åndedrætsteknik, ledfrigørelse og coaching.

Behandlingen stimulerer kredsløb og forbrænding og hjælper kroppens udrensningssystem, så væv og organer bedre kan afgive affaldsstoffer. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk – helt ned på celleplan. Jeg arbejder med nervesystemet og behandlingen kan forløse tanker og følelser. Kroppen forsætter selv med at arbejde efter en endt behandling.

Priser:
• Kort førstegangsbehandling á 60 min.
eller efterfølgende behandling kr. 775,-
• 3-turskort á 60 min. kr. 2.150,-
• 5-turskort á 60 min. kr. 3.400 ,-

• Lang førstegangsbehandling á 90 min.
eller lang efterfølgende behandling kr. 1.050,-

Mulighed for studenterrabat

Læs mere her.

Andreas behandler i HUSET I_RO hver mandag, torsdag og fredag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 24 81 86 61
kontakt@andreaswnielsen.dk

Book her

Sygeplejerske og Sundhedsplejerske
Sanne Thorup

Jeg tilbyder en række forskellige ydelser indenfor sundhedsplejen og sygeplejen. Sundhedspleje skal nemlig være noget vi har hele livet.

SPOT-profil (Helbredsundersøgelse / sundhedstjek)
Ved hjælp af en SPOT-profil kommer vi helt omkring din sundhed her og nu, samt eventuelle risici i forbindelse med din nuværende livsstil. Du får en grundig gennemgang af alle undersøgelser og modtager efterfølgende en sundhedsrapport på mail, hvor alle data og en eventuel PDCA (personlig handlingsplan) fremgår.

SPOT-profil til virksomheder:
Slip for administration, koordinering og logistikplanlægning ved at give dine medarbejdere en SPOT profil i HUSET I_RO. En SPOT-profil er en investering i dine medarbejdere, idet den kan give informationer, der kan forebygge sygdomme, øge trivsel og produktivitet, reducere sygefravær og fremme en sundhedsfremmende kultur i jeres virksomhed. Lyder det interessant? Læs mere på dacura.dk, eller kontakt mig på Info@dacura.dk, så vi sammen kan skræddersy et tilbud til netop jeres virksomhed.

Sundhedstjek og babytjek
Jeg tilbyder sundhedspleje fra graviditet til barnets opvækst. Jeg vejer og måler dit barn, tjekker den motoriske og mentale udvikling, og giver vejledning inden for amning og kost. Hvis du ønsker en status på dit barns udvikling, har spørgsmål eller behov for rådgivning, er du velkommen til at booke en tid hos mig. Min rådgivning følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Familieterapi
Det kan ofte være en udfordring at stå med både børn, partner, job og alle de andre parametre, der fylder vores hverdag. Måske har I brug for hjælp til struktur i familien, eller vejledning til håndtering af sygdom, opdragelse, eller noget helt tredje. Et forløb med familieterapi hos mig kan skræddersyes fuldstændig til jeres behov. Sammen snakker vi om, hvad I har brug for, og laver en plan ud fra dette.

Priser:
• SPOT-profil til private
á ca.45-60 min. DKK 1200,-

• SPOT-profil til virksomheder
á 30 min. fra DKK 700,-

• Babytjek
Konsultation i klinikken i HUSET I_RO
á 30 min. DKK 700,-

• Familieterapi
á 60 min. DKK 1500,-

Læs mere her.

Jeg behandler i HUSET I_RO hver mandag og onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 51 92 15 04
info@dacura.dk

Book her
Menu