Psykiske udfordringer

Få hjælp af en af vores behandlere

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan hjælpe med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger.

Nedenstående behandlere kan hjælpe dig, hvis du har psykiske udfordringer. Læs om dem og vælg den behandling, du føler, vil passe bedst til dig.

 

Energi- og traumeterapeut
Jeanette Bak Enevoldsen

Som holistisk energiterapeut og EFT traumeterapeut arbejder jeg med det hele menneske og ud fra en forståelse af, at krop og sind hænger sammen. Jeg hjælper med at afbalancere og optimere energiflowet, så dit system kan hele sig selv.

Traumeterapi
Traumeterapi er en blid men effektiv metode til at forløse traumer, gamle negative mønstre og stagnerede følelser.

Traumeterapi kan hjælpe dig med at slippe stress, angst, depression, ledsmerter, mave/tarm problemer, hormonelle problemer, migræne, sorg, allergi, astma, fibromyalgi, søvnløshed mm.

Energiterapi
Energiterapi benytter sig af redskaber fra flere forskellige behandlingsformer. De fleste med afsæt i traditionel kinesisk medicin, hvilket gør hver eneste behandling unik med afsæt i dine behov.

Med følgende teknikker skræddersyr jeg behandlingen, så den passer præcist til dig og dine behov: kraniosakralterapi, healing, akupressur, zoneterapi, EFT og cupping.

Skriv eller ring til mig, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

Baby- og børnebehandling
Jeg kan hjælpe dit barn ved problemer med maven, uro i kroppen, kolik, refluks, spændinger, raserianfald, nattevæderi, astma eller allergi.

Priser:
• 1 x behandling á 60-80 min. kr. 800,-
• 5 x behandlinger kr. 3.500,-

10% rabat for studerende og pensionister

• Baby-/Børnebehandling
á 30 min. kr. 400,-
• 5 gange á 30 min. kr. 1.800,-

• Baby/Børnebehandling
á 40 min. kr. 450,-
• 5 gange á 40 min. kr. 2.100,-

Se referencer og anbefalinger på min hjemmeside:

Læs mere her.

Jeanette behandler i HUSET I_RO hver mandag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 30 29 02 73
info.energiuniverset@gmail.com

Book her

Psykoterapeut
Pernille Vestergaard

Psykoterapi er en samtalebaseret terapiform med fokus på at udvide det enkelte menneskes bevidsthed på egen psykologiske struktur og på, hvad der grundlæggende er på spil i deres liv. Formålet med psykoterapi er altid, at du selv kan løse dine problemer og udfordringer gennem selverkendelse og træning af ny adfærd.

Dette indre arbejde støtter jeg i mine terapeutiske flow-sessions. Her guides der gennem en række transformerende processer, hvor jeg kombinerer anerkendte psykologiske og terapeutiske teknikker – blandt andet fra kognitiv og metakognitiv terapi, tankefeltterapi, hypnoterapi, indre barn-terapi og compassion-fokuseret terapi.

Jeg udvider løbende min faglige værktøjskasse og trænes i nye teknikker, og jeg vil også introducere dig til effektive metoder, som du selv vil kunne gøre brug af i din dagligdag. Vi arbejder altid med udgangspunkt i den vigtigste relation i dit liv – nemlig relationen til dig selv. Med en holistisk tilgang til trivsel og personlig vækst er psykoterapi en både effektiv og transformerende vej til at skabe flow, vækst, ro og balance i både krop og sind.

Jeg tilbyder psykoterapi, coaching og energiformidling til alle unge og voksne, som oplever psykisk betingede overbelastningsreaktioner herunder mange bekymringer, stress og angst, mangler fysisk og/eller psykisk trivsel, og hvor man oplever relationelle problematikker i samlivet, i familien eller på studiet/arbejdspladsen.

Jeg udbyder også længere selvudviklingsforløb samt et helt nyt koncept, hvor jeg faciliterer dit personlige holistiske terapiforløb.

Priser:
• Psykoterapi session
á 60-80 min. kr. 800,-

• Livssamtale og coaching
á 60 min. kr. 600,-

• Energiformidling
á 60 min. kr. 600,-

Tag endelig kontakt til mig, hvis du ønsker en personlig afklaring, priser mm for forløb.

Læs mere her.

Pernille behandler i HUSET I_RO hver tirsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 28 96 15 04
pv@pernillevestergaard.dk

Book her

Kropsterapeut
Louise Engvang

Kropsterapi er en behandlingsform, der bl.a. har effekt på stress, spændinger, uro, hovedpine, angst m.m. og arbejder med sammenhængen mellem krop og sind.

Behandlingen er en kombination af bl.a. pulserende massage, zonetryk, akupressur og evt. samtaleterapi, som er med til at give din krop de bedste forudsætninger for at helbrede sig selv.

Målet med kropsterapi er at forløse og frigøre de mentale og fysiske spændinger i din krop, så du bliver i bedre stand til at lære kroppens signaler at kende og lytte til, hvad den fortæller dig. Gennem guidet vejrtrækning og beroligelse af nervesystemet hjælpes vi ad med at genskabe den indre ro, der kan give dig overskud og den energi, som du har brug for.
Jeg tilbyder også cupping terapi og NADA øreakupunktur.

Børn- og ungebehandling
Med en baggrund som skolelærer og en kandidat i pædagogisk psykologi har jeg en naturlig interesse for behandling af børn og unge. Flere og flere børn har en tilværelse præget af mistrivsel, angst og stress – og her kan kropsterapi være en stor hjælp og vej ind til, at dit barn kan få en oplevelse af at mærke sig selv og finde en indre ro – også i det der er svært og udfordrende. Kropsterapi hjælper børn med at finde hvile i deres egen krop og trække vejret dybt ned i maven. Et redskab de skal bruge resten af livet.

Japansk lifting
Japansk lifting er en dybdegående behandling af ansigtets muskler, sener og dybe fascier, hvor disse afslappes, løsnes og der skabes et bedre blodflow til hele ansigtet. Det er en afslappende behandling, der kan hjælpe på kæbespændinger og hovedpine. Behandlingen afspænder og beroliger kroppen og har en afstressende effekt. Som bonus reducerer den linjer, giver glød og vitalitet til ansigtet. Den øger collagen og elastinniveauet i vævet og dræner ophobet væske.

Priser:

• Kropsterapi á 70 min. (inkl. cupping hvis man har brug for det). DKK 750,-
Klippekort 3 behandlinger DKK 2.100,-

• Japansk lifting á 60 min. DKK 550,-

• Cupping terapi á 40 min. DKK 450,-.
Klippekort 3 behandlinger DKK 1.200,-

• Ultimative NO STRESS behandling á 100 min. (bestående af kropsterapi, japansk lifting, cupping og NADA øreakupunktur). DKK 999,-

• Behandling af børn og unge u. 16 år á 30-40 min. DKK 450,-.
Klippekort 4 behandlinger DKK 1.600,-

Gavekort udstedes i klinikken.

Læs mere her.

Louise behandler i HUSET I_RO hver tirsdag og torsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 28 18 73 26
kontakt@engvangkropsterapi.dk

Book her

Sygeplejerske og Sundhedsplejerske
Sanne Thorup

Jeg tilbyder en række forskellige ydelser indenfor sundhedsplejen og sygeplejen. Sundhedspleje skal nemlig være noget vi har hele livet.

SPOT-profil (Helbredsundersøgelse / sundhedstjek)
Ved hjælp af en SPOT-profil kommer vi helt omkring din sundhed her og nu, samt eventuelle risici i forbindelse med din nuværende livsstil. Du får en grundig gennemgang af alle undersøgelser og modtager efterfølgende en sundhedsrapport på mail, hvor alle data og en eventuel PDCA (personlig handlingsplan) fremgår.

SPOT-profil til virksomheder:
Slip for administration, koordinering og logistikplanlægning ved at give dine medarbejdere en SPOT profil i HUSET I_RO. En SPOT-profil er en investering i dine medarbejdere, idet den kan give informationer, der kan forebygge sygdomme, øge trivsel og produktivitet, reducere sygefravær og fremme en sundhedsfremmende kultur i jeres virksomhed. Lyder det interessant? Læs mere på dacura.dk, eller kontakt mig på Info@dacura.dk, så vi sammen kan skræddersy et tilbud til netop jeres virksomhed.

Sundhedstjek og babytjek
Jeg tilbyder sundhedspleje fra graviditet til barnets opvækst. Jeg vejer og måler dit barn, tjekker den motoriske og mentale udvikling, og giver vejledning inden for amning og kost. Hvis du ønsker en status på dit barns udvikling, har spørgsmål eller behov for rådgivning, er du velkommen til at booke en tid hos mig. Min rådgivning følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Familieterapi
Det kan ofte være en udfordring at stå med både børn, partner, job og alle de andre parametre, der fylder vores hverdag. Måske har I brug for hjælp til struktur i familien, eller vejledning til håndtering af sygdom, opdragelse, eller noget helt tredje. Et forløb med familieterapi hos mig kan skræddersyes fuldstændig til jeres behov. Sammen snakker vi om, hvad I har brug for, og laver en plan ud fra dette.

Priser:
• SPOT-profil til private
á ca.45-60 min. DKK 1200,-

• SPOT-profil til virksomheder
á 30 min. fra DKK 700,-

• Babytjek
Konsultation i klinikken i HUSET I_RO
á 30 min. DKK 700,-

• Familieterapi
á 60 min. DKK 1500,-

Læs mere her.

Jeg behandler i HUSET I_RO hver mandag og onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 51 92 15 04
info@dacura.dk

Book her
Menu