Psykiske udfordringer

Få hjælp af en af vores behandlere

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan hjælpe med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger.

Nedenstående behandlere kan hjælpe dig, hvis du har psykiske udfordringer. Læs om dem og vælg den behandling, du føler, vil passe bedst til dig.

 

Kropsterapeut
Louise Engvang

Kropsterapi er en behandlingsform, der bl.a. har effekt på stress, spændinger, uro, hovedpine, angst m.m. og arbejder med sammenhængen mellem krop og sind. Behandlingen inkluderer pulserende massage, zonetryk, akupressur og samtaleterapi for at styrke kroppens naturlige helingsproces.

Formålet er at frigøre både mentale og fysiske spændinger, så du bedre kan forstå og reagere på kroppens signaler. Gennem guidede åndedrætsteknikker og beroligelse af nervesystemet hjælper vi med at genoprette indre ro, give dig overskud og øge din energi.

Jeg tilbyder også cupping terapi og NADA øreakupunktur.

Børn- og ungebehandling
Med en baggrund som skolelærer og en kandidat i pædagogisk psykologi har jeg en naturlig interesse i at hjælpe børn og unge. Kropsterapi kan være en vej til, at dit barn opnår selverkendelse, indre ro og en dybere forbindelse til deres krop.

Japansk lifting
Japansk lifting er en dybdegående ansigtsbehandling, der løsner muskler, sener og fascier, forbedrer blodcirkulationen, reducerer kæbespændinger og hovedpine, mindsker linjer og giver ansigtet en sund glød.

Priser:
• Kropsterapi á 70 min. (inkl. cupping hvis man har brug for det). DKK 750,-
Klippekort 3 behandlinger DKK 2.100,-

• Japansk lifting á 60 min. DKK 550,-

• Cupping terapi á 40 min. DKK 450,-.
Klippekort 3 behandlinger DKK 1.200,-

• Ultimative NO STRESS behandling á 100 min. (bestående af kropsterapi, japansk lifting, cupping og NADA øreakupunktur). DKK 999,-

• Behandling af børn og unge u. 16 år á 30-40 min. DKK 450,-.
Klippekort 4 behandlinger DKK 1.600,-

Læs mere her

Jeg behandler i HUSET I_RO hver tirsdag og torsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 28 18 73 26
kontakt@engvangkropsterapi.dk

Book her

Kraniosakralterapeut, MediYoga instruktør og adfærdscoach
Anita Funke 

Kraniosakralterapi
Jeg tilbyder Kraniosakralterapi, som er en dyb behandlingsform, der hjælper med fysiske og psykiske udfordringer ved at arbejde med hjernen og nervesystemet. Gennem blid og manuel behandling af kroppen, herunder muskler, sener, led, bindevæv, organer og nerver, opnås afspænding og regeneration. Jeg har fået over 1000 undervisningstimer på nuværende tidspunkt og har ca. 100 nye om året. Dette for altid at være i udvikling med tiden. Jeg er eksamineret og RAB registreret.

Jeg har gode resultater og erfaringer med at behandle: Piskesmæld, hjernerystelser, svimmelhed, nervesmerter, smerter fra nakke, ryg, skuldre, hofter, knæ, mavesmerter, fordøjelsesproblemer, menstruationssmerter, kæbespændinger, stress symptomer, smerter i bryst, migræne og hovedpine, graviditetsgener, fødselstraumer, mentale ubalancer, dårlig holdning m.fl.

Baby og børne behandlinger
Dit barn kan have større eller mindre traumer efter fødslen. Dette kan give spændinger og uro i deres kroppe, som kan give vanskeligheder med at spise, fordøje, sove, hovedpine, kolik eller måske koncentrationsbesvær. KST hjælper hjernen og nervesystemet i ro, så spændinger og ubalancer kan løsnes.

Adfærdscoach
Vi bruger en bred tilgang, der kombinerer adfærdspsykologi, evolutionsteori, kultur, filosofi og vanecoaching til at dykke ned i din adfærd og motivationskraft. Vi arbejder mod højere selvindsigt for derigennem at skabe simple ændringer i dine vaner og skabe nye holdbare og varige livsstilsændringer.

Priser:
• 
Kraniosakralterapi
(Voksne fra 12 år)
á 75 min. DKK 700,-

  • Kraniosakralterapi
    (Baby og børn under 12 år)
    á 45 min. DKK 500,-
  • Adfærdscoaching
    á 60 min. DKK 400,-

Læs mere her

Jeg behandler i HUSET I_RO hver tirsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 23 84 60 97
kstanitalarsen@gmail.com

Book her

Fysiurgisk lægeeksamineret massør
Maj Sandholm

Velværemassage er en form for massage, der er designet til at løsne spændinger, mindske stress og give dig en følelse af ro. Det handler om at forkæle dig selv og tage sig tid til at slappe af. Velværemassage kan forbedre muskelafslapning, cirkulation, mobilitet, bindevæv, reducere inflammation, lindre smerter (herunder sportsskader, hovedpine og muskel-/ledsmerter) og mindske stress.

Jeg er uddannet læge eksamineret Fysiurgisk Massør i 2007. Jeg har sidenhen suppleret min portefølje med andre massageformer – f.eks. gravidmassage og Thaimassage, som jeg bruger som supplement til mine behandlinger.

Mine behandlinger grunder i effektivitet og omhyggelighed, hvorfor du trygt kan lægge dig på briksen hos mig. Ved at give dig selv regelmæssige behandlinger, kan du opleve øget velvære og energi. Når din krop har det godt, har sindet tendens til at følge efter. Husk, at din krop er dit mest værdifulde redskab i livet, og den fortjener den bedste omsorg. Jeg hjælper gerne jer med at hjælpe jer selv.

Cellulitebehandlinger
Cellulitebehandlinger tilbyder en række fordele, der specifikt sigter mod at reducere synligheden af appelsinhud. Cellulite, er en tilstand, hvor fedt og bindevæv presser mod hudens overflade, hvilket skaber ujævnheder og buler. Cellulitebehandlinger er ikke nogen mirakelkur, men de kan hjælpe med at forbedre hudens generelle struktur og elasticitet, hvilket resulterer i glattere og mere ensartet hud.

Priser:
Fysiurgisk massage

• Behandling á 30 min. DKK 300,-
• Behandling á 60 min. DKK 550,-
• Fullbody behandling á 90 min. DKK 850,-

Gravidmassage
• Behandling á 30 min. DKK 300,-
• Behandling á 60 min. DKK 550,-
• Fullbody behandling á 90 min. DKK 850,-

*Fullbody for gravide tilbydes ikke efter uge 26 i din graviditet.

Tilkøb til massage:
• Fodmassage á 15 min. DKK 180,-
• Ansigtsmassage á 15 min. DKK 150,-

Cellulitebehandling
• Enkelt behandling DKK 450,-
• Behandlingsforløb (Anbefales for optimalt resultat): Tre sessioner med cirka 10 dages mellemrum. Inkluderer et produkt til hjemmebrug, som rækker i cirka tre måneder DKK 2000,-

Jeg behandler i HUSET I_RO hver onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 40 45 95 93 ( Helst pr. sms)
maj.sandholm@gmail.com

Book her
Menu