Fysiske problemer

Få hjælp af en af vores behandlere

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan hjælpe med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger.

Nedenstående behandlere kan hjælpe dig, hvis du har fysiske problemer. Læs om dem og vælg den behandling, du føler, vil passe bedst til dig.

 

Kropsterapeut
Louise Engvang

Kropsterapi er en behandlingsform, der bl.a. har effekt på stress, spændinger, uro, hovedpine, angst m.m. og arbejder med sammenhængen mellem krop og sind.

Behandlingen er en kombination af bl.a. pulserende massage, zonetryk, akupressur og evt. samtaleterapi, som er med til at give din krop de bedste forudsætninger for at helbrede sig selv.

Målet med kropsterapi er at forløse og frigøre de mentale og fysiske spændinger i din krop, så du bliver i bedre stand til at lære kroppens signaler at kende og lytte til, hvad den fortæller dig. Gennem guidet vejrtrækning og beroligelse af nervesystemet hjælpes vi ad med at genskabe den indre ro, der kan give dig overskud og den energi, som du har brug for.
Jeg tilbyder også cupping terapi og NADA øreakupunktur.

Børn- og ungebehandling
Med en baggrund som skolelærer og en kandidat i pædagogisk psykologi har jeg en naturlig interesse for behandling af børn og unge. Flere og flere børn har en tilværelse præget af mistrivsel, angst og stress – og her kan kropsterapi være en stor hjælp og vej ind til, at dit barn kan få en oplevelse af at mærke sig selv og finde en indre ro – også i det der er svært og udfordrende. Kropsterapi hjælper børn med at finde hvile i deres egen krop og trække vejret dybt ned i maven. Et redskab de skal bruge resten af livet.

Japansk lifting
Japansk lifting er en dybdegående behandling af ansigtets muskler, sener og dybe fascier, hvor disse afslappes, løsnes og der skabes et bedre blodflow til hele ansigtet. Det er en afslappende behandling, der kan hjælpe på kæbespændinger og hovedpine. Behandlingen afspænder og beroliger kroppen og har en afstressende effekt. Som bonus reducerer den linjer, giver glød og vitalitet til ansigtet. Den øger collagen og elastinniveauet i vævet og dræner ophobet væske.

Priser:

• Kropsterapi á 70 min. (inkl. cupping hvis man har brug for det). DKK 750,-
Klippekort 3 behandlinger DKK 2.100,-

• Japansk lifting á 60 min. DKK 550,-

• Cupping terapi á 40 min. DKK 450,-.
Klippekort 3 behandlinger DKK 1.200,-

• Ultimative NO STRESS behandling á 100 min. (bestående af kropsterapi, japansk lifting, cupping og NADA øreakupunktur). DKK 999,-

• Behandling af børn og unge u. 16 år á 30-40 min. DKK 450,-.
Klippekort 4 behandlinger DKK 1.600,-

Gavekort udstedes i klinikken.

Læs mere her.

Louise behandler i HUSET I_RO hver tirsdag og torsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 28 18 73 26
kontakt@engvangkropsterapi.dk

Book her

ManuVision behandler
Andreas W.  Nielsen

Jeg tilbyder ManuVision behandling, som er en energetisk kropskorrektion.

Krop og psyke hænger sammen. Når der er fysiske ubalancer i kroppen, påvirker det psyken – og er du presset psykisk, sætter det sig fysisk i kroppen. Kroppen viser ikke bare din “her og nu” tilstand men rummer også det liv, du har levet. Kroppen husker din livshistorie – også det du mentalt, bevidst eller ubevidst har glemt.

ManuVision er et dansk udviklet koncept, hvor behandlingen og træningsformen er specialiseret til at afhjælpe det moderne menneskes skavanker igennem kropsbehandling og træning. ManuVision er kendt for sin høje kvalitet og mærkbare selvhelbredende effekt. Menneskene bag ManuVision stammer fra Body SDS, hvor man har videreudviklet formen og filosofien med behandlingen og træningen.

Jeg bruger teknikker som dybtgående massage, tryk, stræk, åndedrætsteknik, ledfrigørelse og coaching.

Behandlingen stimulerer kredsløb og forbrænding og hjælper kroppens udrensningssystem, så væv og organer bedre kan afgive affaldsstoffer. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk – helt ned på celleplan. Jeg arbejder med nervesystemet og behandlingen kan forløse tanker og følelser. Kroppen forsætter selv med at arbejde efter en endt behandling.

Priser:
• Kort førstegangsbehandling á 60 min.
eller efterfølgende behandling kr. 775,-
• 3-turskort á 60 min. kr. 2.150,-
• 5-turskort á 60 min. kr. 3.400 ,-

• Lang førstegangsbehandling á 90 min.
eller lang efterfølgende behandling kr. 1.050,-

Mulighed for studenterrabat

Læs mere her.

Andreas behandler i HUSET I_RO hver mandag, torsdag og fredag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 24 81 86 61
kontakt@andreaswnielsen.dk

Book her

Energi- og traumeterapeut
Jeanette Bak Enevoldsen

Som holistisk energiterapeut og EFT traumeterapeut arbejder jeg med det hele menneske og ud fra en forståelse af, at krop og sind hænger sammen. Jeg hjælper med at afbalancere og optimere energiflowet, så dit system kan hele sig selv.

Traumeterapi
Traumeterapi er en blid men effektiv metode til at forløse traumer, gamle negative mønstre og stagnerede følelser.

Traumeterapi kan hjælpe dig med at slippe stress, angst, depression, ledsmerter, mave/tarm problemer, hormonelle problemer, migræne, sorg, allergi, astma og  søvnløshed mm. samt lindre smerter ved fibromyalgi.

Energiterapi
Energiterapi benytter sig af redskaber fra flere forskellige behandlingsformer. De fleste med afsæt i traditionel kinesisk medicin, hvilket gør hver eneste behandling unik med afsæt i dine behov.

Med følgende teknikker skræddersyr jeg behandlingen, så den passer præcist til dig og dine behov: kraniosakralterapi, healing, akupressur, zoneterapi, EFT og cupping.

AromaTouch Terapi
AromaTouch er en fantastisk teknik, hvor æteriske olier hurtigt arbejder sig ind i huden. Virker perfekt i en stresset hverdag, giver ny energi til dit immunforsvar, afhjælper mod inflamationer og skaber god balance i kroppen. Kan også bruges som ren selvforkælelse.

Jeg anvender udelukkende Doterra olier, som er helt rene olier, der er godkendt til terapeutisk behandling.

Skriv eller ring til mig, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

Baby- og børnebehandling
Jeg kan hjælpe dit barn ved problemer med maven, uro i kroppen, kolik, refluks, spændinger, raserianfald, nattevæderi, astma eller allergi.

Priser:
• 1 x behandling á 60-80 min. DKK 800,-
• 5 x behandlinger DKK 3.500,-

• Stressforløb 5 gange á ca. 75 min. DKK 3.500,-

10% rabat for studerende og pensionister

• Babybehandling (0-2 år)
á 30 min. DKK 400,-
• 5 gange á 30 min. DKK 1.800,-

• Børnebehandling
á 40 min. DKK 450,-
• 5 gange á 40 min. DKK 2.100,-

Se referencer og anbefalinger på min hjemmeside:

Læs mere her.

Jeanette behandler i HUSET I_RO hver mandag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 30 29 02 73
info.energiuniverset@gmail.com

Book her

Thai massør
Chanok Klangnok

Jeg arbejder med forskellige former for massage, som du kan læse mere om her:

Original Traditionel Thai Massage
Thai massage eller traditionel massage er en form for massage i thailandsk stil. Det er terapi og hører til den terapeutiske del af traditionel thailandsk medicin.
Vi tilpasser behandlingen efter dit behov. Mange klienter vælger massagen ud fra et ønske om velvære eller forebyggelse af muskulære problemer. Massagen består af en lang serie af tryk- og strækøvelser. Efter massagen føles en udpræget lethed og større smidighed.
Massagen foregår i modsætning til traditionel kropsmassage uden olie. I dag er det blevet mere udbredt at benytte olie i massagen, idet det giver mere komfort.

Olie Thai Massage
Olie massage er et alternativ til den hårde Thai Massage, idet denne massageform er blid og afslappende.
Massøren kommer rundt på hele kroppen, det er den rene wellness og er god mod trætte og spændte muskler.
Der påføres olie på din krop, og dine muskler masseres med hænderne, arme og albuer. Alle musklerne i hele kroppen bliver løsnet og behandlet.
Massagen fjerner træthed og øger din daglige energi, som hjælper hvad enten du har en skade i forbindelse med sport eller stress i forbindelse med en travl hverdag.
Musklerne slapper af hvis du har ondt i ryggen, skuldre, nakke, ben, arme osv.

Hot Stone Massage
Hot stone massage, er en fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve. Massageteknikken blev oprindeligt udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, hvor behandlingen blev brugt terapeutisk, og netop derfor kaldes det i dag også for energiterapi. I mange år har opmærksomheden på de varme sten og deres gavnlige virkning været helt forsvundet, men nu er interessen for Hot stone massagen kommet tilbage.
En fuldstændig kropsbehandling starter med, at lavasten placeres på kroppens energicentre, imens den øvre del af kroppen samtidig masseres med æteriske olier, og varmen fra stenene strømmer derved rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes, og du bliver så afslappet, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand. Den direkte varme fra lavastenene øger blodcirkulationen og stofskiftet, og tillader massøren at få adgang til de dybere muskellag.
Hele kroppen får en dybdevirkende massage med de varme lavasten, og spændinger, uro og spekulationer forsvinder. Hot stone massage afhjælper ømme muskler, og er balsam for en stresset sjæl.

Thai Urte Massage
Thai urtebold massage er en 400 år gammel massageteknik, der kendes som Thailands gamle visdomsmassage. Hele kroppen masseres med essentielle olier, og som afslutning masseres kroppen med varme stofposer (urtebolde), der er fyldt med 22 forskellige thai-urter. Urterne trænger ind i kroppen, forøger blodcirkulationen, lindrer ømheder og spændinger og giver fornyet energi. En urtebold massage giver krop og sind en beroligende fornemmelse af velvære, sundhed og ren nydelse.
Thai Urtebold massage har mange gavnlige effekter. Behandlingen virker afstressende, lindrer ømhed og smerter i musklerne, nedsætter muskelspændinger, heler og plejer huden, øger blodtilførsel til huden, og giver derved huden et sundere udseende. Derudover hjælper det på fordøjelsen ved massage på maven, og den stimulerer lymfedræning.

Priser:
• Original Thai massage
á 60 min. DKK 400,-

• Olie Thai massage
á 60 min. DKK 400,-

• Hot Stone massage
á 60 min. DKK 450,-

• Thai Urte massage
á 60 min. DKK 500,-

• Gravid massage
á 60 min. DKK 400,-

Læs mere her

Chanok behandler i HUSET I_RO hver onsdag.

Kontaktoplysninger:
+45 20 23 82 61 / +45 31 35 82 61
info@chanok.dk

Book her

Sygeplejerske og Sundhedsplejerske
Sanne Thorup

Jeg tilbyder en række forskellige ydelser indenfor sundhedsplejen og sygeplejen. Sundhedspleje skal nemlig være noget vi har hele livet.

SPOT-profil (Helbredsundersøgelse / sundhedstjek)
Ved hjælp af en SPOT-profil kommer vi helt omkring din sundhed her og nu, samt eventuelle risici i forbindelse med din nuværende livsstil. Du får en grundig gennemgang af alle undersøgelser og modtager efterfølgende en sundhedsrapport på mail, hvor alle data og en eventuel PDCA (personlig handlingsplan) fremgår.

SPOT-profil til virksomheder:
Slip for administration, koordinering og logistikplanlægning ved at give dine medarbejdere en SPOT profil i HUSET I_RO. En SPOT-profil er en investering i dine medarbejdere, idet den kan give informationer, der kan forebygge sygdomme, øge trivsel og produktivitet, reducere sygefravær og fremme en sundhedsfremmende kultur i jeres virksomhed. Lyder det interessant? Læs mere på dacura.dk, eller kontakt mig på Info@dacura.dk, så vi sammen kan skræddersy et tilbud til netop jeres virksomhed.

Sundhedstjek og babytjek
Jeg tilbyder sundhedspleje fra graviditet til barnets opvækst. Jeg vejer og måler dit barn, tjekker den motoriske og mentale udvikling, og giver vejledning inden for amning og kost. Hvis du ønsker en status på dit barns udvikling, har spørgsmål eller behov for rådgivning, er du velkommen til at booke en tid hos mig. Min rådgivning følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Familieterapi
Det kan ofte være en udfordring at stå med både børn, partner, job og alle de andre parametre, der fylder vores hverdag. Måske har I brug for hjælp til struktur i familien, eller vejledning til håndtering af sygdom, opdragelse, eller noget helt tredje. Et forløb med familieterapi hos mig kan skræddersyes fuldstændig til jeres behov. Sammen snakker vi om, hvad I har brug for, og laver en plan ud fra dette.

Priser:
• SPOT-profil til private
á ca.45-60 min. DKK 1200,-

• SPOT-profil til virksomheder
á 30 min. fra DKK 700,-

• Babytjek
Konsultation i klinikken i HUSET I_RO
á 30 min. DKK 700,-

• Familieterapi
á 60 min. DKK 1500,-

Læs mere her.

Jeg behandler i HUSET I_RO hver mandag og onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 51 92 15 04
info@dacura.dk

Book her
Menu