Coaching og personlig rådgivning

Få hjælp af vores psykoterapeut

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan hjælpe med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger.

Vores psykoterapeut kan hjælpe dig, hvis du har brug for coaching eller personlig rådgivning.

Psykoterapeut
Pernille Vestergaard

Psykoterapi er en samtalebaseret terapiform med fokus på at udvide det enkelte menneskes bevidsthed på egen psykologiske struktur og på, hvad der grundlæggende er på spil i deres liv. Formålet med psykoterapi er altid, at du selv kan løse dine problemer og udfordringer gennem selverkendelse og træning af ny adfærd.

Dette indre arbejde støtter jeg i mine terapeutiske flow-sessions. Her guides der gennem en række transformerende processer, hvor jeg kombinerer anerkendte psykologiske og terapeutiske teknikker – blandt andet fra kognitiv og metakognitiv terapi, tankefeltterapi, hypnoterapi, indre barn-terapi og compassion-fokuseret terapi.

Jeg udvider løbende min faglige værktøjskasse og trænes i nye teknikker, og jeg vil også introducere dig til effektive metoder, som du selv vil kunne gøre brug af i din dagligdag. Vi arbejder altid med udgangspunkt i den vigtigste relation i dit liv – nemlig relationen til dig selv. Med en holistisk tilgang til trivsel og personlig vækst er psykoterapi en både effektiv og transformerende vej til at skabe flow, vækst, ro og balance i både krop og sind.

Jeg tilbyder psykoterapi, coaching og energiformidling til alle unge og voksne, som oplever psykisk betingede overbelastningsreaktioner herunder mange bekymringer, stress og angst, mangler fysisk og/eller psykisk trivsel, og hvor man oplever relationelle problematikker i samlivet, i familien eller på studiet/arbejdspladsen.

Jeg udbyder også længere selvudviklingsforløb samt et helt nyt koncept, hvor jeg faciliterer dit personlige holistiske terapiforløb.

Priser:
• Psykoterapi session
60-80 min. kr. 800,-

• Livssamtale og coaching
60 min. kr. 600,-

• Energiformidling
60 min. kr. 600,-

Tag endelig kontakt til mig, hvis du ønsker en personlig afklaring, priser mm for forløb.

Læs mere her.

Pernille behandler i HUSET I_RO hver tirsdag og onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 28 96 15 04
pv@pernillevestergaard.dk

Book her

Energi-, krops- og samtaleterapeut
Mette Martinsen

Jeg tilbyde holistisk energi-, krops- og samtaleterapi, Human Design reading og coaching, aromaterapi samt vejledning og salg af terapeutiske rene olier.

Jeg hjælper dig, der lever i mistrivsel på den ene eller anden måde eller dig, som bare ikke får det ud af livet, som du ønsker dig.

Måske har du en krop, der larmer, et stresset nervesystem, mangler energi, symptomer på stress, angst, eller depression.

Det kan være, du oplever at have problemer i dine relationer – enten med dig selv eller med andre.

Det kan være, du føler dig forkert, er styret af usunde mønstre og forsvarsmekanismer, har mistet retning i livet eller har mistet modet og troen på, at du kan udfolde det, du længes efter.

Kort sagt: Jeg hjælper dig til det næste skridt i din personlige udvikling, så du kan komme til at leve det liv, du drømmer om.

Jeg arbejder ud fra et HOLISTISK perspektiv, og foruden krop, sind og sjæl har jeg tilladt mig at tilføje to søjler mere til det holistiske begreb nemlig ånd og fællesskab, da jeg mener, det er vigtige elementer, når vi kigger på det hele menneske.

Min klare overbevisning er, at intet system i mennesket hverken bliver skadet eller helet alene. Derfor også den holistiske tilgang hvor jeg altid kigger på det HELE menneske.

Rent praktisk består min værktøjskasse af

Redskaber til at løsne op i stagneret energi, kropslige blokeringer og stresset nervesystem:

Holistisk Energi terapi (EFT, Kranio Sakral terapi, akupressur, TCM, Zoneterapi, Massage, Cupping, firecupping, Theta Healing og Healing Code)

Redskaber til at arbejde systematisk med dit mentale helbred og følelser, overspisning, modstand i relationer og kærlighed.

Holistisk samtaleterapi (Skyggevejledning – OPPE coaching)

Bliv klogere på din energi, hvordan du bedst tager beslutninger og hvilke gaver, potientale og læringer du kommer ind i det her liv med og ikke mindst, hvordan du skaber det liv, du er ment til at leve.

Human Design og Gene Keys

Naturens egen medicin.

Aromatherapi og vejledning (Doterra)

Bevæglese med fokus på din inderside.

Priser:
• Holistisk Energi, krops og/eller samtaleterapi
60 min. DKK 750,-
120 min. DKK 1.300,-

Forløb af 5 x 60 min. DKK 3.250,
Forløb af 5 x 120 min. DKK 6.000,-

• Human Design 1. reading
90 min. DKK 1.200,-

Fødselssted, dato og tidspunkt fremsendes i forvejen pr. mail.

• Human Design coaching
60 min. DKK 900,-

Forløb 5 x 60 min. DKK 4.000,-

Kontaktoplysninger:
+45 30 61 68 67 mettemartinsen@gmail.com

Menu