Allergi, astma eller eksem

Få hjælp af en af vores behandlere

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan hjælpe med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger.

Nedenstående behandlere kan hjælpe dig, hvis du har allergi, astma eller eksem. Læs om dem og vælg den behandling, du føler, vil passe bedst til dig.

 

Kostvejleder
Susan Lunde

En kostvejledning hos mig tager altid udgangspunkt i din personlige maddagbog og helseprofil – og sammen planlægger vi, hvordan du kan nå dine mål.

Jeg er uddannet på Lene Hansson Academy og samarbejder med Lene Hansson og Cell Wellbeing omkring kostvejledning og vitamin- og mineraltest. For at være fagligt opdateret deltager jeg flere gange årligt i kurser og workshops.

Fordøjelse skal være en fornøjelse…men det er det langtfra for alle!
Mange har dagligt smerter, føler sig oppustet, mangler energi, har eksem, allergi med mere. De fleste sygdomme og ubalancer starter i tarmen. Derfor er det så vigtigt at have fokus på fordøjelsen og en god kost!

Jeg tilbyder også hårscanning (Cell Wellbeing). En hårscanning kan vise dig på blot 15 minutter, hvad du er i underskud af i forhold til vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer, antioxidanter m.m.

Testen giver også et billede af, om du er påvirket af stråling fra Wi-Fi, mobiltelefon, computerskærm m.m., eller om du f.eks. lider af svamp, parasitter, har en ”post virus” i dine celler eller er belastet af giftstoffer fra f.eks. giftige metaller, kemikalier eller stråling.

Kostvejledning og hårscanning kan købes hver for sig og som en samlet pakke.

Priser:
• Kostvejledning á 90 min. DKK 1.250,-
• Klippekort til opfølgning á 30 min:
• 3 klip DKK 750,-
• 5 klip DKK 1.050,-

• Cell Wellbeing test
á 60 min. DKK 1.100,-

• Kostvejledning ifbm. test
á 30 min. DKK 500,-

Læs mere her

Jeg behandler i HUSET I_RO hver onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 40 38 63 42
sundtliv.susan@gmail.com

Book her

Kraniosakralterapeut, MediYoga instruktør og adfærdscoach
Anita Funke 

Kraniosakralterapi
Jeg tilbyder Kraniosakralterapi, som er en dyb behandlingsform, der hjælper med fysiske og psykiske udfordringer ved at arbejde med hjernen og nervesystemet. Gennem blid og manuel behandling af kroppen, herunder muskler, sener, led, bindevæv, organer og nerver, opnås afspænding og regeneration. Jeg har fået over 1000 undervisningstimer på nuværende tidspunkt og har ca. 100 nye om året. Dette for altid at være i udvikling med tiden. Jeg er eksamineret og RAB registreret.

Jeg har gode resultater og erfaringer med at behandle: Piskesmæld, hjernerystelser, svimmelhed, nervesmerter, smerter fra nakke, ryg, skuldre, hofter, knæ, mavesmerter, fordøjelsesproblemer, menstruationssmerter, kæbespændinger, stress symptomer, smerter i bryst, migræne og hovedpine, graviditetsgener, fødselstraumer, mentale ubalancer, dårlig holdning m.fl.

Baby og børne behandlinger
Dit barn kan have større eller mindre traumer efter fødslen. Dette kan give spændinger og uro i deres kroppe, som kan give vanskeligheder med at spise, fordøje, sove, hovedpine, kolik eller måske koncentrationsbesvær. KST hjælper hjernen og nervesystemet i ro, så spændinger og ubalancer kan løsnes.

Adfærdscoach
Vi bruger en bred tilgang, der kombinerer adfærdspsykologi, evolutionsteori, kultur, filosofi og vanecoaching til at dykke ned i din adfærd og motivationskraft. Vi arbejder mod højere selvindsigt for derigennem at skabe simple ændringer i dine vaner og skabe nye holdbare og varige livsstilsændringer.

Priser:
• 
Kraniosakralterapi
(Voksne fra 12 år)
á 75 min. DKK 700,-

  • Kraniosakralterapi
    (Baby og børn under 12 år)
    á 45 min. DKK 500,-
  • Adfærdscoaching
    á 60 min. DKK 400,-

Læs mere her

Jeg behandler i HUSET I_RO hver tirsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 23 84 60 97
kstanitalarsen@gmail.com

Book her

Akupunktør
Morten Juul Daugbjerg

Akupunktur i Danmark er en af de mest anvendte behandlingsmetoder uden for det offentlige sundhedssystem. Akupunktur kan afhjælpe og lindre en lang række symptomer og lidelser.

Akupunktur eller traditionel kinesisk medicin (TCM) er en flere tusind år gammel behandlingsform fra Kina, som er baseret på en holistisk forståelse af mennesket. Her søger man bagom symtomerne og finder årsagen til forskellige sygdomme og lidelser. Herefter stimuleres kroppen til balance for at helbrede sig selv.

Jeg er uddannet akupunktør fra Danmarks ældste Akupunktør skole, Ny Energi og World Medicine, NEWM. På denne skole fokuseres på klassisk Akupunktur kombineret med ny viden om kroppen.

Jeg er registreret alternativ behandler (RAB), hvilket er din garanti for en høj faglighed og en sundhedsfaglig baggrund. Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører dette giver dig mulighed for tilskud fra Sygesikringen Danmark og Sundhedsforsikringer.

Du kan føle dig i trygge hænder og jeg gør mig umage med, at du oplever dig set og hørt.

Priser:
Akupunktur behandling koster kr. 600 for ca. 60 min.
5- turs klippekort kr. 2400.

Jeg behandler i HUSET I_RO hver torsdag

Kontaktoplysninger
(+45) 60149536
morten.j.d@gmail.com

Send mig en mail
Menu