TRÆNING I HUSET I_RO

Hos HUSET I_RO kan du træne på et eller flere af vores træningshold.
Uanset om du er nybegynder eller en erfaren udøver, er der noget for enhver smag og ambition. Bliv inspireret, opdag nye træningsmetoder og lad os hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Prøv Pilates, Groove Dance eller ManuVision og begynd din rejse mod en sundere og stærkere udgave af dig selv.
Vælg den træningsform, der passer bedst til dig, dine behov og din hverdag. Nedenfor kan du læse mere om de hold der tilbydes nu.

Kontakt vores instruktører direkte for mere info omkring holdene eller andre spørgsmål omkring træningen.

 

Er du instruktør og kunne du tænke dig at høre mere om leje af vores holdsal, så kan du kontakte os på info@husetiro.dk.

Pilates

Mandage kl. 16.30 – 18.00

I en Pilates time vil du opleve et afbræk fra hverdagen, hvor der er plads til at vende opmærksomheden indad, og hvor du bliver guidet i vejrtrækning og øvelser hele vejen igennem træningssessionen.

​I nogle af træningstimerne vil der være redskaber og andre timer vil køre som en flowtime uden stop. I slutningen af timen bliver du guidet igennem en afspænding så du afslutter med helt ro i din krop og dit nervesystem.

Efter en Pilates time får du følelsen af, at du har lavet en kærlig investering i dig og i din krop, og du er klar til at møde verden med fornyet energi.

Du kan tilmelde dig træning pr. gang eller købe et 10-turskort – læs mere via linket.

Mette Martinsen
Tlf: 30616867
email: hello@duogrenenergi.dk

Læs mere om vores instruktør Mette »

Tilmelding her

Groove Dance

Onsdage kl. 18.15 – 19.30

Groove er verdens sjoveste danseform!

Der sker noget magisk, når du tillader din krop at bevæge sig uden bekymring om, hvad andre mennesker tænker om dig.
Du vil møde mange forskellige stilarter og alt slags musik – lige fra latin, til hip hop, vals og rock.

Gennem simple bevægelser forenes vi, men du har friheden til at være kreativ og finde lige præcis din måde at danse dem på.
Vi starter med fælles opvarmning og vi slutter med en lækker afspænding. I midten fylder vi ud med ren danseglæde.

Jeg har altid elsket at danse og med Groove har jeg fået SÅ meget og dans og danseglæde ind i mit liv og det er en gave at være med til at sprede den danseglæde og se hvad det gør hos andre mennesker.

Du kan tilmelde dig træning pr. gang eller købe et 10-turskort – læs mere via linket.

Mette Martinsen
Tlf: 30616867
email: hello@duogrenenergi.dk

Læs mere om vores instruktør Mette »

Tilmelding her

ManuVision træning

Torsdage kl. 16.45 – 18.15

ManuVision-træning er en unik træningsform, som fysisk betragtes som den mest fundamentale træningsform. ManuVision-træningen er udviklet til at forebygge og behandle fysiske og psykiske ubalancer.

Træningsformen styrker led, muskler og nervesystem samt udrenser de indre organer. På denne måde styrker træningsformen kroppens evne til at behandle sig selv.

ManuVision-træningen fokuserer især på kroppens ydeevne, smidighed, styrke i kroppens led, åndedræt, kropsholdning og kondition.

ManuVision-træning er en dybdegående træning, der hjælper din krop til at frigøre fysiske og psykiske ressourcer, der ligger blokeret i kroppen. Træningen har en stor indvirkning på psyken, ved at den udvikler din evne til at kontakte, bearbejde og forløse ophobede følelser. I det daglige er træningen et fantastisk redskab til at modvirke stress og bearbejde følelser og tanker.

Kom gerne i træningstøj og evt. trøje og strømper, hvis du er kuldskær. Bemærk vi træner i bare tæer. Du skal medbringe vandflaske og håndklæde.

Træningen er for alle og kræver ingen forudsætninger.

Du kan tilmelde dig træning pr. gang eller købe et 10-turskort. 10-turskortet skal benyttes indenfor 4 mdr.
Få en gratis prøvegang – kontakt Andreas

Andreas W. Nielsen
Tlf: 24818661
email: kontakt@andreaswnielsen.dk

Læs mere om vores instruktør Andreas »

Tilmelding her
Menu