Vores behandlere

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan hjælpe med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger.

Har du brug for at forkæle dig selv med velværemassage? Trænger din krop til et energiboost? Er du træt af din allergi? Føler du dig presset eller stresset? Kan tankerne i hovedet ikke falde til ro, eller har du blot brug for en at tale med? – Så kan du helt sikkert finde hjælp hos en af vores behandlere, som både behandler børn og voksne.

 

Kropsterapeut
Louise Engvang

Kropsterapi er en behandlingsform, der bl.a. har effekt på stress, spændinger, uro, hovedpine, angst m.m. og arbejder med sammenhængen mellem krop og sind. Behandlingen inkluderer pulserende massage, zonetryk, akupressur og samtaleterapi for at styrke kroppens naturlige helingsproces.

Formålet er at frigøre både mentale og fysiske spændinger, så du bedre kan forstå og reagere på kroppens signaler. Gennem guidede åndedrætsteknikker og beroligelse af nervesystemet hjælper vi med at genoprette indre ro, give dig overskud og øge din energi.

Jeg tilbyder også cupping terapi og NADA øreakupunktur.

Børn- og ungebehandling
Med en baggrund som skolelærer og en kandidat i pædagogisk psykologi har jeg en naturlig interesse i at hjælpe børn og unge. Kropsterapi kan være en vej til, at dit barn opnår selverkendelse, indre ro og en dybere forbindelse til deres krop.

Japansk lifting
Japansk lifting er en dybdegående ansigtsbehandling, der løsner muskler, sener og fascier, forbedrer blodcirkulationen, reducerer kæbespændinger og hovedpine, mindsker linjer og giver ansigtet en sund glød.

Priser:
• Kropsterapi á 70 min. (inkl. cupping hvis man har brug for det). DKK 750,-
Klippekort 3 behandlinger DKK 2.100,-

• Japansk lifting á 60 min. DKK 550,-

• Cupping terapi á 40 min. DKK 450,-.
Klippekort 3 behandlinger DKK 1.200,-

• Ultimative NO STRESS behandling á 100 min. (bestående af kropsterapi, japansk lifting, cupping og NADA øreakupunktur). DKK 999,-

• Behandling af børn og unge u. 16 år á 30-40 min. DKK 450,-.
Klippekort 4 behandlinger DKK 1.600,-

Læs mere her

Jeg behandler i HUSET I_RO hver tirsdag og torsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 28 18 73 26
kontakt@engvangkropsterapi.dk

Book her

Kropsterapeut og coach
Andreas W.  Nielsen

Jeg tilbyder ManuVision behandling, som er en energetisk kropskorrektion.

Når der er fysiske ubalancer i kroppen, påvirker det psyken – og er du presset psykisk, sætter det sig fysisk i kroppen. Kroppen viser ikke bare din “her og nu” tilstand men rummer også det liv, du har levet – også det du mentalt, bevidst eller ubevidst har glemt.

ManuVision er et dansk udviklet koncept, hvor behandlingen og træningsformen er specialiseret til at afhjælpe det moderne menneskes skavanker igennem kropsbehandling og træning. ManuVision er kendt for sin høje kvalitet og mærkbare selvhelbredende effekt. Menneskene bag ManuVision stammer fra Body SDS, hvor man har videreudviklet formen og filosofien med behandlingen og træningen.

Jeg bruger teknikker som dybtgående massage, tryk, stræk, åndedrætsteknik, ledfrigørelse og coaching. Behandlingen stimulerer kredsløb og forbrænding og hjælper kroppens udrensningssystem, så væv og organer bedre kan afgive affaldsstoffer. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk – helt ned på celleplan. Jeg arbejder med nervesystemet og behandlingen kan forløse tanker og følelser. Kroppen forsætter selv med at arbejde efter en endt behandling.

Priser:
• Kort førstegangsbehandling á 60 min. eller efterfølgende behandling DKK 850,-
• 3-turskort á 60 min. DKK 2.400,-
• 5-turskort á 60 min. DKK 3.800,-
• Lang førstegangsbehandling á 90 min. eller lang efterfølgende behandling DKK 1.275,-

Studierabat:
• Kort førstegangsbehandling á 60 min. eller efterfølgende behandling DKK 700,-
• 3-turskort á 60 min. DKK 1.950,-

Læs mere her

Jeg behandler i HUSET I_RO hver mandag, torsdag og fredag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 24 81 86 61
kontakt@andreaswnielsen.dk

Book her

Kostvejleder
Susan Lunde

En kostvejledning hos mig tager altid udgangspunkt i din personlige maddagbog og helseprofil – og sammen planlægger vi, hvordan du kan nå dine mål.

Jeg er uddannet på Lene Hansson Academy og samarbejder med Lene Hansson og Cell Wellbeing omkring kostvejledning og vitamin- og mineraltest. For at være fagligt opdateret deltager jeg flere gange årligt i kurser og workshops.

Fordøjelse skal være en fornøjelse…men det er det langtfra for alle!
Mange har dagligt smerter, føler sig oppustet, mangler energi, har eksem, allergi med mere. De fleste sygdomme og ubalancer starter i tarmen. Derfor er det så vigtigt at have fokus på fordøjelsen og en god kost!

Jeg tilbyder også hårscanning (Cell Wellbeing). En hårscanning kan vise dig på blot 15 minutter, hvad du er i underskud af i forhold til vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer, antioxidanter m.m.

Testen giver også et billede af, om du er påvirket af stråling fra Wi-Fi, mobiltelefon, computerskærm m.m., eller om du f.eks. lider af svamp, parasitter, har en ”post virus” i dine celler eller er belastet af giftstoffer fra f.eks. giftige metaller, kemikalier eller stråling.

Kostvejledning og hårscanning kan købes hver for sig og som en samlet pakke.

Priser:
• Kostvejledning á 90 min. DKK 1.250,-
• Klippekort til opfølgning á 30 min:
• 3 klip DKK 750,-
• 5 klip DKK 1.050,-

• Cell Wellbeing test
á 60 min. DKK 1.100,-

• Kostvejledning ifbm. test
á 30 min. DKK 500,-

Læs mere her

Jeg behandler i HUSET I_RO hver onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 40 38 63 42
sundtliv.susan@gmail.com

Book her

Thai massør
Chanok Klangnok

Original Traditionel Thai Massage
Ved Thai massage kombineres tryk- og strækøvelser. Mange klienter vælger massagen ud fra et ønske om velvære eller forebyggelse af muskulære problemer, og oplever en øget lethed og smidighed efter behandlingen. Massagen foregår i modsætning til traditionel kropsmassage uden olie.

Olie Thai Massage
Olie massage er et alternativ til den hårde Thai Massage, idet denne massageform er blid og afslappende. Massøren bruger hænder, arme og albuer til at massere dine muskler med olie, hvilket lindrer træthed, øger energiniveauet og kan hjælpe med både sportsrelaterede skader og stress fra en travl hverdag.

Hot Stone Massage
Hot stone massage, udviklet af indianerne for århundreder siden, begynder med placeringen af lavasten på kroppens energicentre. Samtidig masseres den øvre del af kroppen med æteriske olier, hvilket fordeler varmen dybt i musklerne. Denne behandling øger blodcirkulationen, afspænder musklerne og lindrer stress, hvilket gør den ideel til at afhjælpe ømhed og berolige krop og sind.

Thai Urte Massage
Thai urtebold massage er en 400 år gammel teknik, der kombinerer helkropsmassage med essentielle olier og varme urteposer. Behandlingen fremmer blodcirkulation, lindrer spændinger, øger energiniveauet og forbedrer hudens overodnede sundhed. Derudover hjælper den også fordøjelsen og stimulerer lymfedræning.

Priser:
• Original Thai massage
á 60 min. DKK 400,-

• Olie Thai massage
á 60 min. DKK 400,-

• Hot Stone massage
á 60 min. DKK 450,-

• Thai Urte massage
á 60 min. DKK 500,-

• Gravid massage
á 60 min. DKK 400,-

Læs mere her

Jeg behandler i HUSET I_RO hver onsdag.

Kontaktoplysninger:
+45 20 23 82 61 / +45 31 35 82 61
info@chanok.dk

Book her

Kraniosakralterapeut, MediYoga instruktør og adfærdscoach
Anita Funke 

Kraniosakralterapi
Jeg tilbyder Kraniosakralterapi, som er en dyb behandlingsform, der hjælper med fysiske og psykiske udfordringer ved at arbejde med hjernen og nervesystemet. Gennem blid og manuel behandling af kroppen, herunder muskler, sener, led, bindevæv, organer og nerver, opnås afspænding og regeneration. Jeg har fået over 1000 undervisningstimer på nuværende tidspunkt og har ca. 100 nye om året. Dette for altid at være i udvikling med tiden. Jeg er eksamineret og RAB registreret.

Jeg har gode resultater og erfaringer med at behandle: Piskesmæld, hjernerystelser, svimmelhed, nervesmerter, smerter fra nakke, ryg, skuldre, hofter, knæ, mavesmerter, fordøjelsesproblemer, menstruationssmerter, kæbespændinger, stress symptomer, smerter i bryst, migræne og hovedpine, graviditetsgener, fødselstraumer, mentale ubalancer, dårlig holdning m.fl.

Baby og børne behandlinger
Dit barn kan have større eller mindre traumer efter fødslen. Dette kan give spændinger og uro i deres kroppe, som kan give vanskeligheder med at spise, fordøje, sove, hovedpine, kolik eller måske koncentrationsbesvær. KST hjælper hjernen og nervesystemet i ro, så spændinger og ubalancer kan løsnes.

Adfærdscoach
Vi bruger en bred tilgang, der kombinerer adfærdspsykologi, evolutionsteori, kultur, filosofi og vanecoaching til at dykke ned i din adfærd og motivationskraft. Vi arbejder mod højere selvindsigt for derigennem at skabe simple ændringer i dine vaner og skabe nye holdbare og varige livsstilsændringer.

Priser:
• 
Kraniosakralterapi
(Voksne fra 12 år)
á 75 min. DKK 700,-

• Kraniosakralterapi
(Baby og børn under 12 år)
á 45 min. DKK 500,-

• Adfærdscoaching
á 60 min. DKK 400,-

Læs mere her

Jeg behandler i HUSET I_RO hver anden tirsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 23 84 60 97
kstanitalarsen@gmail.com

Book her

Fysiurgisk lægeeksamineret massør
Maj Sandholm

Velværemassage er en form for massage, der er designet til at løsne spændinger, mindske stress og give dig en følelse af ro. Det handler om at forkæle dig selv og tage sig tid til at slappe af. Velværemassage kan forbedre muskelafslapning, cirkulation, mobilitet, bindevæv, reducere inflammation, lindre smerter (herunder sportsskader, hovedpine og muskel-/ledsmerter) og mindske stress.

Jeg er uddannet læge eksamineret Fysiurgisk Massør i 2007. Jeg har sidenhen suppleret min portefølje med andre massageformer – f.eks. gravidmassage og Thaimassage, som jeg bruger som supplement til mine behandlinger.

Mine behandlinger grunder i effektivitet og omhyggelighed, hvorfor du trygt kan lægge dig på briksen hos mig. Ved at give dig selv regelmæssige behandlinger, kan du opleve øget velvære og energi. Når din krop har det godt, har sindet tendens til at følge efter. Husk, at din krop er dit mest værdifulde redskab i livet, og den fortjener den bedste omsorg. Jeg hjælper gerne jer med at hjælpe jer selv.

Cellulitebehandlinger
Cellulitebehandlinger tilbyder en række fordele, der specifikt sigter mod at reducere synligheden af appelsinhud. Cellulite, er en tilstand, hvor fedt og bindevæv presser mod hudens overflade, hvilket skaber ujævnheder og buler. Cellulitebehandlinger er ikke nogen mirakelkur, men de kan hjælpe med at forbedre hudens generelle struktur og elasticitet, hvilket resulterer i glattere og mere ensartet hud.

Priser:
Fysiurgisk massage

• Behandling á 30 min. DKK 300,-
• Behandling á 60 min. DKK 550,-
• Fullbody behandling á 90 min. DKK 850,-

Gravidmassage
• Behandling á 30 min. DKK 300,-
• Behandling á 60 min. DKK 550,-
• Fullbody behandling á 90 min. DKK 850,-

*Fullbody for gravide tilbydes ikke efter uge 26 i din graviditet.

Tilkøb til massage:
• Fodmassage á 15 min. DKK 180,-
• Ansigtsmassage á 15 min. DKK 150,-

Cellulitebehandling
• Enkelt behandling DKK 450,-
• Behandlingsforløb (Anbefales for optimalt resultat): Tre sessioner med cirka 10 dages mellemrum. Inkluderer et produkt til hjemmebrug, som rækker i cirka tre måneder DKK 2000,-

Jeg behandler i HUSET I_RO hver mandag og onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 40 45 95 93 ( Helst pr. sms)
maj.sandholm@gmail.com

Book her

Fysiurgisk massør
Casper Rækjær

Forkæl dig selv med en omgang massage og lad hverdagens bekymringer smelte væk. Mine massagebehandlinger er designet til at bringe dig øjeblikkelig afslapning og en følelse af fornyet energi. Uanset om du har følt dig stiv og anspændt, har smerter i kroppen eller bare har brug for forkælelse og en pause fra hverdagens travlhed, er målet at give dig en skræddersyet behandling, der bedst muligt imødekommer dine behov.

Massagebehandling kommer i mange former, men fysiurgisk massage er en særlig metode, der tager hensyn til kroppens fysiologi og anatomi. Formålet med denne form for behandling er at fremme dit velvære ved at lindre og forebygge smerter og gener i bevægeapparatet. Gennem bestemte greb og teknikker arbejder jeg primært med kroppens muskler men også med ledbånd, sener og stræk for blandt andet at øge smidighed, bevare muskelstyrke, smertelindre og give psykisk velvære.

Jeg er uddannet fysiurgisk massør på Dansk Akademi for Kropsterapi i Åbyhøj. Her har jeg også et kursus i behandling af nakke, skulder og arm med henblik på øget mobilitet i området samt at mindske gener som hovedpine og besvær med koncentration og balance.

Du kan få en dyb, lindrende behandling mod smerter og gener eller en afslappende wellness-behandling, alt efter dine ønsker og behov.

Priser:
• Fysiurgisk massage
á 60 minutter DKK 550,-

• 5-turs klippekort
á 60 minutter DKK 2.612,50,-

• 10-turs klippekort
á 60 minutter DKK 4.950,-

Du har mulighed for både kortere og længere behandlinger.

Læs mere her

Jeg behandler i HUSET I_RO tirsdag og torsdag.

Kontaktoplysninger
(+45) 31 31 31 23
massage@raekjaer.dk

Book her
Menu