Idégården Living

Mangler du inspiration til dit badeværelse, kan du besøge HUSET I_RO’s tre toiletter, der er sponsoreret af Idégården Living.

De er alle tre forskellige, men ens for dem alle er, at de er æstetiske og indbydende.

Idégården er eksperter i bad, gulv, klinker og fliser til både private og erhverv. Deres produkter er udvalgt med fokus på individualitet, funktionalitet og æstetik. De har et kæmpe udvalg af fliser, gulve, alt til badeværelset, lækkert interiør og masser af tilbehør.

Læs mere om Idégården Living »

FC Midtjylland

HUSET I_RO er stolt sponsor af og samarbejdspartner med fodboldklubben FC Midtjylland. Vores hus er blevet en vigtig del af klubbens daglige aktiviteter, hvor det bruges til strategi- og holdmøder, mental coaching, lukkede holdtræninger, diverse behandlinger og som et sted for sociale sammenkomster og hyggelige stunder på tværs af holdene.

Vi er begejstrede for at støtte FC Midtjylland i deres stræben efter succes på banen og udviklingen uden for den, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med FC Midtjylland.

Se mere om samarbejdet i denne video »

Læs mere om FC Midtjylland »

Ikast håndbold

HUSET I_RO er stolt sponsor af og samarbejdspartner med Ikast Håndbold, og vi glæder os over at kunne støtte de lokale, dedikerede spillere. Vores dejlige café agerer ofte samlingspunkt for spillerne, hvor de socialiserer, forkæler deres smagsløg og oplader før og efter træning og kampe. Ydermere har vores eksklusive mødelokaler også dannet ramme for diverse teammøder, strategimøder og  personlige begivenheder. Vi er stolte over at kunne tilbyde faciliteter, der støtter de seje håndboldspillere, og vi elsker, når de besøger os og fylder huset med god stemning.

Se mere om samarbejdet i denne video »

Læs mere om Ikast håndbold »

Kristina Damgaard

HUSET I_RO har et givende samarbejde med psykoterapeut, stresscoach, supervisor og underviser, Kristina Damgaard. Kristina benytter vores skønne faciliteter til sin uddannelse som spirituel terapeut og coach. Derudover arrangerer hun kurser og foredrag som stresscoach, hvor hun deler sin ekspertise og støtter dem, der søger vejledning og redskaber.

Kristinas tilstedeværelse i HUSET I_RO understøtter vores engagement og mission om at sættes fokus på sundhed og velvære – både fysisk og mentalt. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og skabe en hjertevarm atmosfære for Kristinas arbejde og de mennesker, hun hjælper.

Læs mere om Kristina Damgaard »

Kirstine Stenvad

HUSET I_RO har startet et samarbejde med yogalærer og underviser Kirstine Stenvad.
Fra august vil Kirstine benytte vores rolige indbydende yogasal til facilitering af en yogauddannelse i hatha yoga og vinyasa. Kirstine er registreret hos Yoga Alliance med E-RYT500 samt YACEP og er yogi, underviser og mentor. Hun tilbyder en uddannelse i et trygt og uformelt læringsrum, hvor hun møder hendes yogier, lige dér hvor de er og støtter dem i deres udvikling.

Kirstines værdier er i tråd med HUSET I_RO’s og understøtter vores ønske om at være nærværende, skabe balance og personlig udvikling. Vi ser frem til samarbejdet med Kirstine og til skabe en hjertevarm og nærværende atmosfære for hende og hendes yogier 🤍

Læs mere om Yogauddannelsen »

Menu