Om Pilates

Pilates er en træningsform, som øger styrke, smidighed, kropbevidsthed, balance og udholdenhed.

Styrk kroppen

Når du træner Pilates, øger du din bevidsthed om, hvordan du stabiliserer din rygsøjle. Den bevidsthed skal du bruge i alle de øvelser, du laver med din krop til både hverdag og træning. Vi arbejder med at skabe balance mellem forside og bagside og ikke mindst med at skabe kontakt til de små muskler, som er med til at stabilisere vores led.

Da vi arbejder grundigt med vejrtrækningen, har Pilates også god indflydelse på iltoptagelsen.

Pilates kan afhjælpe gener ved:

  • Rectus diastase / Delte mavemuskler
  • Svag bækkenbund / Inkontinens
  • Stress og angst
  • Vejrtrækningsproblemer
  • Ryg, nakke og skulderproblematikker

“Efter første gang mærker du en forskel.
Efter 10 gange kan du se en forskel.
Efter 30 gange har du fået en ny krop.”
Joseph H. Pilates

Mere balance og fornyet energi

I en pilates time vil du opleve et afbræk fra hverdagen, hvor der er plads til at vende opmærksomheden indad, og hvor du bliver guidet i vejrtrækning og øvelser hele vejen igennem træningssessionen.

I nogle af træningstimerne vil der være redskaber i form af elastik og redondobold, og andre timer vil køre som en flowtime uden stop. I slutningen af timen bliver du guidet igennem en afspænding, så du er klar til at møde verden med fornyet energi.

Pilates er for alle. – Både for dig der vil opnå en endnu bedre balance i krop og sind og for dig, der har svært ved at få din krop i gang igen.

Efter en Pilates time får du følelsen af, at du har lavet en kærlig investering i dig og i din krop, og du er klar til at møde verden med fornyet energi.

Book hold her

Menu