Om HUSET I_RO

HUSET I_RO er et 1300 m2 stort univers for personer med fokus på velvære, for shoppere, for sportsfolk og for livsnydere generelt.

Hos os kommer alle dine sanser i spil, og her er plads til fordybelse, hygge og personlig udvikling.

HUSET I_RO er et nyt, tidsrelevant koncept, hvor Yoga, Pilates, Groove Dance, ManuVision træning, Nirvana Body & Mind, behandlinger, foredrag, kurser, shopping og caféoplevelser går hånd i hånd på en helt ny måde.

Læs mere om de mange muligheder herunder:

 

Holdtræning

Styrk din krop og din mentale balance med holdtræning hos os.

Vores 135 m2 eksklusive yogasal danner ramme om forskellige former for Yoga, Pilates, Nirvana Body & Mind, ManuVision træning og Groove Dance.
I sommerperioden er der endda mulighed for udendørs holdtræning.

Læs mere om vores hold her.

Behandlinger

Har du brug for at forkæle dig selv med velvære massage? Trænger din krop til et energiboost? Er du træt af din allergi? Føler du dig presset eller stresset? Kan tankerne i hovedet ikke falde til ro? Har du brug for én at tale med? Eller har du som sportsatlet brug for at optimere din fysiske og mentale styrke? – Så kan du helt sikkert finde hjælp hos en af vores behandlere.

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan bidrage med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger og (gen)skabe balance i dit liv.

Læs mere om vores behandlinger her.

CAFÉ I_RO

Nyd en friskpresset juice, en lækker salat, en kop kaffe eller et glas vin i vores café.

Vi brænder for kvalitet samt lokale og nordiske råvarer. Vi kæler for sanserne og kræser om detaljerne.

Book bord indendørs i hyggelige rammer eller udendørs på den store træterrasse.

Vi sælger også take away på bestilling.

Du kan læse mere om vores café her.

Livsstilsbutik

I vores 440 m2 store livsstilsbutik kan du forkæle dig selv eller én, du holder af.

Butikken bugner af lækre produkter – møbler, lamper, tæpper og accessories fra Nordal, lækkert lounge wear fra CCDK COPENHAGEN, sundhedsfremmende og -forebyggende produkter fra Oliz, smukke håndlavede smykker fra Risvig Jewelry, cool tasker fra Kintobe, lækkert tøj fra Résumé samt yogatøj og udstyr fra GOYOGI og Girlfriend Collective.

Læs mere om butikken her.

Events og foredrag

Masser af inspiration, ny læring og mere balance i livet.

Deltag i brunch- og champagneyoga, eller bliv inspireret til et af vores mange foredrag. Hver måned holder vi forskellige former for weekendevents og tilbyder et spændende og alsidigt foredragsprogram.

Læs mere om events og foredrag her.

Hold dit møde hos os

Mangler du et sted til afholdelse af et erhvervsrelateret møde, en workshop, et foreningsmøde eller andet, kan du leje et af vores mødelokaler.

Unikt mødelokale
Lej vores 55 m2 eksklusive mødelokale, hvis du mangler et sted til et erhvervsrelateret møde, en workshop, et foreningsmøde eller andet.
Lokalet indeholder et konferencebord med plads til 15 personer, en storskærm, en pejs og et køleskab.

Udendørs møder og workshops – på rampen
Gør dit møde eller din workshop helt speciel med vores udendørs ’mødelokale’. Den gamle ’læsserampe’ danner nu ramme om et helt unikt mødested, hvor man – selv mens sneen daler – kan holde varmen under varmelamper og på skindtæpper. – Og med delikatesser fra caféen kan du virkelig skabe en helt ekstraordinær oplevelse. Overrask dine samarbejdspartnere, din bestyrelse eller dine venner og inviter dem ‘på rampen’.

Forplejning til begge mødefaciliteter foregår via vores café.

Læs mere om mødelokalerne her.

Menu