Om HUSET I_RO

HUSET I_RO er et velværehus på 1300 m2, hvor mental- og fysisk trivsel er i fokus.

Vores mål er enkelt: At hjælpe dig med at finde ro og balance, så du kan udfolde dit fulde potentiale og skabe varige forandringer i dit liv. Uanset om du tilhører den lokale sportsklub, brænder for træning, er på barsel, står midt i en krævende karriere, nyder pensionisttilværelsen eller er en del af en travl familie, så har HUSET I_RO noget at tilbyde dig.

HUSET I_RO er bygget på vores kerneværdier: nærvær, balance, inklusion og udvikling. Resultatet er et tidsrelevant koncept, hvor holdtræning, shopping, caféoplevelser, eksklusive mødelokaler, behandlinger og events går hånd i hånd på en helt ny måde.

 

Vores mission

Sundhed og trivsel topper vores ønskeliste
I en hektisk verden hvor mange kan føle sig pressede, er det meget vigtigt at finde et åndehul, hvor man kan genfinde balance i både krop og sind. At gøre noget godt for sig selv er ikke egoistisk men gør netop, at man kan være noget for andre.

Vi vil gerne være med til at øge sundhed og trivsel i vores område, og vi går med en drøm i maven om, at vi ikke blot stræber efter at være erhvervskommune nummer ét men også trivselskommune nummer ét. For at dette kan lykkes, bliver vi alle nødt til at stå sammen, og netop derfor er HUSET I_RO både for private og for virksomheder.

FN’s verdensmål nr. 3

Vi støtter op om FN’s verdensmål nr. 3 “Sundhed og Trivsel”. Dette verdensmål fokuserer på en omfattende tilgang til at forbedre menneskers livskvalitet på alle niveauer med fokus på fysiske, mentale og eksistentielle aspekter.

At forstå og tilgå menneskets behov for sundhed og trivsel indebærer ikke blot at reagere på sygdom men også at omfatte en helhedsorienteret tilgang, der fremhæver forebyggelse som en vigtig komponent.

Derudover indebærer det at anerkende mangfoldigheden af mennesker og deres unikke behov og levere sundhed og trivselstjenester på en måde, der respekterer og tilgodeser disse forskelle.

Samlet set handler FN’s verdensmål nr. 3 om at skabe en verden, hvor sundhed og trivsel ikke er privilegier for nogle få – men rettigheder for alle.

Ejerkreds

Bag HUSET I_RO står Thygesen Textile Group, en familieejet tekstilkoncern. Familien Thygesen, bestående af Kirsten og Niels Laurits samt deres børn Anne, Jens, Morten og Marie, har altid haft en lidenskab for at gøre en forskel for området. Niels Laurits Thygesen har blandt andet ledet initiativer som opbygningen af Den Internationale Skole, Hjertet og Cricketbanen i Ikast.

Siden 1931 har familien været engageret i design, produktion og salg af tekstilløsninger, og i dag ledes Thygesen Textile Group af tredje generation. HUSET I_RO repræsenterer første gang hele familien, hvor alle seks familiemedlemmer arbejder sammen om et fælles projekt. Passionen er fortsat at sætte ind, hvor der er et stort behov.

Læs mere om Thygesen Textile Group på www.ttg.dk

 

Anne Thygesen
Partner • Butiksansvarlig

Marie Thygesen
Partner
marie@husetiro.dk
+45 3118 8446

Jens Thygesen
Partner

Morten Thygesen
Partner

Niels Laurits Thygesen
Partner

Kirsten Thygesen
Partner

Menu