Besøg vores livsstilsbutik

Forkæl dig selv eller en, du holder af.

I vores 450 m2 store butik finder du et bredt sortiment af møbler, accessories, lamper og tæpper fra Nordal, lækkert lounge wear fra CCDK COPENHAGEN, sundhedsfremmende og -forebyggende produkter fra Oliz, smukke håndlavede smykker fra Risvig Jewelry, lækkert tøj fra Résumé, cool tasker fra Kintobe samt yogatøj og udstyr fra GOYOGI og Girlfriend Collective.

Butikkens åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00 – 18.00
Torsdag kl. 11.00 – 18.00
Fredag kl. 11.00 – 18.00

Nordal

Dit hjem er personligt. Det viser, hvem du er, og hvad du holder af. En personlig indretning handler om at kigge indad. Vælg derfor med hjertet, når du indretter dit hjem og gå efter det, der gør dig glad.

Vores livssstilsbutik bugner af de lækreste produkter fra Nordal, der kan skabe glæde hjemme hos dig eller hos en, du holder af.

Vi har et bredt sortiment i butikken bestående af møbler, tæpper, lamper, spejle, accessories, køkken- og badartikler, tekstiler samt Ayu velværeprodukter.

CCDK COPENHAGEN

Se godt ud både nat og dag med lounge wear og nattøj fra CCDK COPENHAGEN.

Blødt, behageligt, feminint og elegant er ordene, der beskriver kollektionerne.

Hvad enten det er på en sofa-hygge-dag eller under dynen om natten giver CCDK COPENHAGEN dig en komfortabel og eksklusiv følelse og emmer af velvære.

GOYOGI

GOYOGI er yogatøj og -udstyr i høj kvalitet til din træning, hvad enten det er yoga, pilates, fitness, funktionel træning eller en løbetur i skoven.

Produkterne er nøje udvalgt via GOYOGI’s egne tests af udstyret samt GOYOGI’s eget design og produktion.

GOYOGI’s mission er:
”Great Gear for Great Yoga”.

Når du køber GOYOGI, støtter du deres projekt ‘Yoga for Youth Foundation’, der tilbyder gratis yogaundervisning for børn og unge på deres uddannelsessteder.

Oliz

Mange børn har uro i kroppen, har svært ved at sidde stille og generelt svært ved at falde til ro.

Tyngdeprodukter fra Oliz har en fantastisk, positiv effekt på en urolig krop. Formålet med Oliz produkter er at give børn tryghed i hverdagen, så de får stimuleret deres behov for taktile og andre sensoriske udfordringer.

Men ikke kun børn har glæde af Oliz, da tyngdeprodukterne også kan bruges til voksne og mennesker med demens, som får beroliget kroppen via disse sanselige hjælpemidler.

Tyngdeprodukterne fås i mange forskellige design – som tæpper, bamser, veste og skulderpuder.

Girlfriend Collective

Blødt, bæredygtigt og minimalistisk yogatøj med en kombination af funktion og fashion.

Girlfriend Collective er et bæredygtigt brand med fokus vores planet og på menneskers forskellighed. De tror på, at vi sammen kan ændre verden, hvis blot vi fokuserer på miljøet, på genbrug, undgår spild og passer på hinanden.

Girlfriend Collective er inkluderende yoga- / sportstøj og fås i størrelsen XS til 6XL. Størstedelen af produkterne er lavet af gamle plastikflaser og brugt fiskenet.

Når du vælger Girlfriend produkter, støtter du både miljøet og den menneskelige diversitet.

 

Risvig Jewelry

Risvig Jewelry er danske, håndlavede smykker af de smukkeste ædelsten, ferskvandsperler og de fineste glasperler.

Alle sten og perler er nøje udvalgt til det enkelte smykke samt håndtrådet/håndlavet i eget værksted.

Risvig Jewelry samarbejder med en lille familiedrevet virksomhed i Indien, hvorfra alle ædelsten stammer. 90% af arbejdet med ædelstenene lavet i hånden.

Kintobe

Kintobe er et super cool, dansk taskebrand fra København, der laver urban og funktionelle tasker til hverdagslivet i byen.

Taskerne er fremstillet af genanvendeligt polyester, genanvendeligt nylon og alger.

Med deres #carrykindness projekt hylder Kintobe diversiteten og personer, der er inkluderende, og som behandler miljøet og mennesker med ekstraordinær respekt og venlighed. De støtter op om en verden med mindre frygt og had men med mere åbenhed, forståelse og sammenhold.

The Headwear Company

The Headwear Company designer og producerer de smukkeste produkter inden for hovedbeklædning til alle formål.

Via brands som Christine Headwear, VIVA Headwear, Boho Spirit Headwear, Petit Peanut og Male Headwear er de specialister inden for kvalitets hovedbeklædning til mænd, kvinder og børn – både når det handler om hårtab og mode.

Besøg butikken og se de mange muligheder. Det er også muligt at booke tid hos en specialist fra The Headwear Company, så I sammen kan finde den løsning, der passer allerbedst til dig.

Menu