Besøg vores livsstilsbutik

Forkæl dig selv eller en, du holder af, i vores 450 m2 store livsstilsbutik.

I vores bestræbelser på at understøtte menneskers fysiske og mentale velvære er det vigtigt for os, at vores livsstilsbutik tilbyder produkter, der kan afhjælpe en bred palette af udfordringer. Vi har et derfor et sortiment af sundhedsfremmende og forebyggende produkter, eksempelvis tyngdedyner, lysterapilamper og akupunkturbaserede kasketter, der alle er designet til at optimere dit velbefindende på forskellige måder.

I butikken finder du også et stort og bredt sortiment af smykker, møbler, interiør, glaskunst, håndtegnede illustrationer, tøj, drikke- og opbevaringsprodukter, keramik samt hudplejeprodukter. Dette komplette udvalg af produkter er nøje udvalgt for at imødekomme flest mulige behov og aspekter af din livsstil.

Butikkens NYE åbningstider:

Mandag kl. 11.00 – 17.30
Tirsdag kl. 11.00 – 17.30
Onsdag kl. 11.00 – 17.30
Torsdag kl. 11.00 – 17.30
Fredag kl. 11.00 – 17.30


Kontakt butikken på Tel. 53 61 80 94 eller butik@husetiro.dk

Nordal

Nordal tilbyder et udvalg af lækre produkter til dit hjem, der afspejler din individuelle stil og møder ethvert behov. Sortimentet omfatter alt fra møbler og tæpper til lamper, spejle, accessories, køkken- og badartikler, tekstiler samt Ayu velværeprodukter.

CCDK COPENHAGEN

CCDK COPENHAGEN tilbyder lækkert loungewear og nattøj, der kombinerer blød komfort med feminin elegance. Deres design sørger for, at du kan føle dig veltilpas og se godt ud døgnet rundt –  både dag og nat.

GOYOGI

GOYOGI tilbyder førsteklasses yogatøj og -udstyr til en bred vifte af træningsformer. Ved at vælge GOYOGI støtter du deres mission om “Great Gear for Great Yoga” og bidrager samtidig til ‘Yoga for Youth Foundation’, der giver gratis yogaundervisning til børn og unge.

Oliz

Oliz tilbyder tyngdeprodukter, der hjælper børn og voksne med uro i kroppen med at finde ro i hverdagen. Disse produkter har også gavnlig virkning for mennesker med demens, og de fås i forskellige design som tæpper, bamser, veste og skulderpuder.

Girlfriend Collective

Girlfriend Collective tilbyder bæredygtigt og minimalistisk yogatøj, der forener funktion, mode, bæredygtighed og menneskelig diversitet. Deres inkluderende sortiment er primært fremstillet af genbrugsmaterialer som gamle plastikflasker og fiskenet.

Risvig Jewelry

Risvig Jewelry tilbyder håndlavede danske smykker, der omfatter smukke ædelsten, ferskvandsperler og fine glasperler, hvor hver sten og perle er omhyggeligt udvalgt og håndteret i deres eget værksted.

Kintobe

Kintobe er et bæredygtigt dansk taskebrand fra København, der fremstiller urban og funktionel beklædning fra genanvendelige materialer. Deres #carrykindness projekt hylder diversitet og har en inkluderende tilgang til miljøet og mennesker.

AYA&IDA

AYU&IDA er en bevægelse mod en bæredygtig fremtid. Deres sortiment omfatter drikkeflasker, madbeholdere, termokopper m.fl. Deres produkter kombinerer design, æstetik og funktionalitet, hvilket gør det lettere for kunden at træffe bæredygtige beslutninger.

The Headwear Company

The Headwear Company designer og producerer smukke hovedbeklædninger til både hårtab og mode. Besøg livsstilsbutikken for at udforske vores store og spændende udvalg. Book tid med en specialist fra The Headwear Company for personlig rådgivning.

Rethinkit

Rethinkit designer athleisure wear til kvinder, der fusionerer mode og sportstøj i en stilfuld hybrid. De minimalistiske designs, lavet på bæredygtige materialer, kombinerer funktionalitet med æstetik, som ikke kun hjælper dig med at yde dit bedste men også ser fantastisk ud.

Gorridsen

Dansk modebrand med en mission. Ved at købe deres baby alpaca-bluser og produkter fra Peru støtter du kvinder i ekstrem fattigdom med arbejde. Gorridsen kombinerer dansk design med peruvianske kvinders håndværk, som tilsammen skaber tidløse strikprodukter.

AYU

AYU er et nyt dansk mærke, der er rodfæstet i Ayurvedas mere end 5.000 år gamle principper. De duftende produkter i hudplejeserien er omhyggeligt sammensat med fokus på at gavne de tre doshaer: Kapha, Pitta og Vata, som søger at skabe en oplevelse af velvære og balance.

URBAN QUEST

Missionen hos URBAN QUEST er at inspirere til en afslappet og casual stil uden bekymringer om andres mening. Alle deres casual wear produkter stammer fra bambusplanter med minimalt CO2-aftryk. Så når du vælger URBAN QUEST, kombinerer du både komfort og miljøansvarlighed.

Nailberry

Nailberry er et miljøvenligt og prisbelønnet neglelakmærke, der sætter skønhed og bæredygtighed i centrum. Den unikke formel i deres neglelak lader dine negle ånde gennem lakken, fremmer sundheden af dine naturlige negle og tager samtidig hensyn til miljøet.

Volant

Volants diffusere kommer i et lækkert design og med en state-of-the-art teknologi, så du kan friske dit hjem op og udforske fordelene ved æteriske olier. Volant skaber tidløse og funktionelle produkter, der grunder i simple, minimalistiske og moderne designprincipper.

Ro Collection

Ro Collection er et dansk designfirma, der er dybt forankret i kærligheden til håndværk, kvalitet og tidløs æstetik. Ro Collection står i kontrast til den hurtige og konstant skiftende verden, vi lever i, idet de designer møbler og hjemmeaccessories, der kun bliver smukkere med tiden.

House of Vincent

House Of Vincent skaber karakterfulde kvalitetssmykker med smukke detaljer, som giver et eksklusivt og stilfuldt udtryk. Her er hvert smykke fremstillet med kærlighed for naturen, hvorfor de ofte produceres i genanvendelige og naturlige materialer.

Sorelle Jewellery

Sorelle Jewellery skaber håndlavede smykker med ægte ferskvandsperler og halvædelsten. Hvert smykke er unikt, ligesom kvinderne, der bærer dem, og afspejler skønheden i forskellighed. Deres fokus er på kvalitet, håndværk og en moderne fortolkning af tidløse klassikere.

Sisse Dinesen

Sisse Dinesen Jewelry blev grundlagt i 2019 med en mission om at skabe unikke smykker, der kan være dit personlige tilbehør i mange år fremover. Der er meget fokus på ansvarlig produktion, alle gamle smykker og rester bliver genbrugt. De smeltes om og indgår i nye smykker, hvilket betyder, at der er meget lidt restmateriale i hendes smykkeproduktion.

FRAU

Frau ApS er etableret i oktober 2021 af Chanett Vandris Nielsen og Christina Tranberg Mikkelsen fra Herning. Kollektionen er inspireret af det simple, stilrene, nordiske look. Stilen er enkel og afslappet – i klassiske farver og tidløst design.

WASHOLOGI

Washologi er et vaskekoncept, der tilbyder troværdige, personlige produkter, der gør tøjvask til en ren fornøjelse. Virksomheden blev startet af Viktoria Widengren i 2014 med et mål om at skabe bæredygtige nicheprodukter, der ikke kun er praktiske, men også stilfulde.

Menu