Vores instruktører

Vi er overbeviste om, at vi har de bedste instruktører i HUSET I_RO.

De er din nøgle til at opnå en stærkere, gladere krop og et afbalanceret sind. Uanset om du ønsker indre ro gennem yoga eller energisk dans med Groove Dance, har vi instruktører, der er specialister på området og brænder for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Med deres dedikation og ekspertise er du i gode hænder på din træningsrejse.

Pilates, Groove Dance og Nirvana Breathing Fitness instruktør
Mette Martinsen

Jeg har altid levet et aktivt liv med dans og ridning. Efter min første graviditet, hvor jeg oplevede bækkenløsning og delte mavemuskler, begyndte jeg at søge efter en måde at genopbygge min fysiske styrke og mentale velvære. Dette førte mig til pilates og en holistisk livsstil, som jeg hurtigt indså var nøglen til at genfinde min aktive livsstil.

På mine hold fokuserer vi på at pleje både krop, sind og sjæl samtidig. Mit ønske er, at vi, når vi styrker vores krop, også oplever at blive næret på andre planer.

Kontaktoplysninger:
mettemartinsen@gmail.com

 

Book hold her

ManuVision instruktør
Andreas W. Nielsen

Min interesse for den holistiske tilgang mellem krop og sind blev vækket under minelitekarriere fra atletikverdenen, som startede i 2003. Jeg har flere rekorder som dansk og nordisk mester i kapgang og har deltaget i Europa og World Cups.

ManuVision behandling og træning har været afgørende for mine personlige og sportslige resultater. Jeg har erfaret, at vi som mennesker besidder ressourcer, som ikke altid kommer til fuldt udtryk. Kropsterapi og træning kan hjælpe med at frigøre disse spændinger, så du kan blive en lettere og bedre udgave af dig selv.

Kontaktoplysninger:
(+45) 24 81 86 61
kontakt@andreaswnielsen.dk

Book hold her

MediYoga instruktør
Anita Funke

Jeg har en sundhedsfaglig uddannelse, og underviser i MediYoga, hvor jeg sikrer en professionel tilgang, samtidig med at jeg skaber et rum fyldt med omsorg og empati.

MediYoga er en terapeutisk yogaform for alle med evidensbaseret effekt. Den kombinerer fem værktøjer – stilling, bevægelse, øjets fokus, sindets fokus og åndedrættet – i hver eneste øvelse.

Gennem MediYoga vil du opleve, at dit åndedræt forbedres, at du bliver mere afspændt, og at din energi og fleksibilitet får et markant løft.

Kontaktoplysninger:
kstanitalarsen@gmail.com

 

Book hold her

Hatha Yoga instruktør
Simon V. J. Hansen

Jeg har en omfattende baggrund i Hatha yoga med 100-timers grunduddannelse i Thailand og 300-timers overbygning i Danmark. Jeg har tidligere arbejdet som yoga- og pilatesinstruktør ved DGI Huset Vejle og DGI Huset Herning samt undervist unge i yoga og selvudvikling på Brandbjerg Højskole.

Min akademiske baggrund inkluderer en kandidatgrad i filosofi, videnskabsteori og kommunikation fra Roskilde Universitet samt certificering som psykoterapeut fra ID Academy og MBSR-instruktør fra Århus Universitet.

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og nyder at følge deres personlige udvikling.

Kontaktoplysninger:
(+45) 24 92 34 53
simonvjh@gmail.com

 

Book hold her

Underviser lukkede yogahold for virksomheder
Cecillie Schneider

Jeg er uddannet yogainstruktør og har undervist i yoga siden 2015. Min yogaundervisning er bygget op om det dynamiske og det afspændende – yin og yang. Vi følger vejrtrækningens rytme og bevæger os i et flow, der inviterer til fordybelse, indre ro og kropsbevidsthed. En yogaform der virker mentalt afstressende, og som er en perfekt start på dagen.

Jeg arbejder med gentagelser, som skaber tryghed og forudsigelse, som ofte gør det nemmere at fordybe sig, og du kan sagtens deltage på holdet, selvom du ikke kan hver gang. Morgenyoga med mig som instruktør er både for nybegyndere og øvede.

Kontaktoplysninger:
cecillieschneider100@hotmail.com

Book hold her
Menu