50% intro-rabat
på holdtræning!

Vores instruktører

Styrk balancen i din krop og din mentale sundhed på et af vores mange hold.

Vi har de bedste instruktører, der kan guide dig til at få en stærkere, gladere og sundere krop samt et afbalanceret sind.

Yogainstruktør
Louise Sølvsten

Jeg har 25 års erfaring med yoga og er indehaver af Sølvsten Yoga, hvorigennem jeg de seneste 6 år har undervist på ugentlige hold, ved enetimer og workshops i Hatha yoga og Restorativ yoga.

Efter flere års sygdom tilbage i år 2010 og eftervirkninger som stress, hormonelle ubalancer og søvnløshed, blev meditativ og restorativ yoga mit personlige redskab i en søgen efter ro og heling. Jeg har derfor ofte en dybdeafstressende restorativ yogastilling med på de fleste af mine hold og elsker at se, at det gør en forskel for mine elever.

Jeg elsker at indbyde til et kærligt, varmt og stemningsfuldt rum med guidning og øvelser, der får dig til at flyde med og bare give slip for en stund. Hos mig skal du aldrig præstere, og der er plads til alle uanset udgangspunkt for yoga.

Læs mere her.

Kontaktoplysninger:
(+45) 26 17 61 89
art@louisesoelvsten.dk

Book hold her

Pilates og Groove Dance instruktør
Mette Martinsen

Jeg har altid levet et aktivt liv med dans og ridning. Da jeg efter min første graviditet fik bækkenløsning og delte mavemuskler, som ikke ville samle sig, løb jeg ind i den ene overbelastningsskade efter den anden, når jeg prøvede forskellige former for motion.

Dette fik mig til at vende min opmærksomhed mod en holistisk livsstil og pilates, og jeg blev hurtigt sikker på, at det var vejen frem mod at få mit fysisk aktive liv og den mentale velvære tilbage.

På mine hold er det vigtigt, at vi nærer krop, sind og sjæl på en og samme tid. Mit ønske er, at vi, når vi styrker vores krop, også oplever at blive næret på andre planer.

Kontaktoplysninger:
mettemartinsen@gmail.com

 

 

Book hold her

ManuVision instruktør
Andreas W. Nielsen

Min store interesse for den holistiske tilgang til, at der er en sammenhæng mellem kroppen og psyken, fik jeg i forbindelsen med min elitekarriere fra atletikverdenen, som jeg begyndte med i 2003.

Jeg er mangedobbelt dansk og tidligere nordisk mester i kapgang – med flere danske rekorder bag mig og med deltagelse i Europa og World Cups.

Det er ManuVision-behandling og træning, der har givet mig de bedste resultater på det personlig og sportslige plan. Jeg har erfaret, at vi som mennesker har kæmpe ressourcer, vi gemmer på, som på den ene eller anden måde ikke kommer til udtryk. Det er her kropsterapi og træning kan være med til at opløse de spændinger, så du bliver en lettere og bedre udgave af dig selv.

Læs mere her.

Kontaktoplysninger:
(+45) 24 81 86 61
kontakt@andreaswnielsen.dk

Book hold her

Yogainstruktør
Cecillie Schneider

Jeg er uddannet yogainstruktør og har undervist i yoga siden 2015.

Min yogaundervisning er bygget op om det dynamiske og det afspændende – yin og yang. Vi følger vejrtrækningens rytme og bevæger os i et flow, der inviterer til fordybelse, indre ro og kropsbevidsthed. En yogaform der virker mentalt afstressende, og som er en perfekt start på dagen.

Jeg arbejder med gentagelser, men hver måned vil have et særligt fokus. Gentagelserne skaber tryghed og forudsigelse, som ofte gør det nemmere at fordybe sig, og du kan sagtens deltage på holdet, selvom du ikke kan hver gang.

Morgenyoga med mig som instruktør er både for nybegyndere og øvede.

Kontaktoplysninger:
cecillieschneider100@hotmail.com

Book hold her
Menu