Mangler du meningsfuld firmagave til dine medarbejdere?

Som leder ved du, at dine medarbejdere er en vigtig del af din virksomheds succes. De arbejder hårdt hver dag for at nå jeres fælles mål – og fortjener anerkendelse for deres indsats. Et gavekort til HUSET I_RO kan være den perfekte måde at vise dem, at du sætter pris på deres arbejde og tager vare på deres trivsel.

Når dine medarbejdere får et gavekort til HUSET I_RO, giver du dem muligheden for at tage en pause fra deres travle hverdag og forkæle sig selv. Dette kan hjælpe med at reducere stressniveauet, øge deres mentale sundhed og give dem en frisk start, når de vender tilbage til arbejdet. En anden fordel ved at give et gavekort er, at det kan tilpasses til den enkelte medarbejder. Gavekortet kan bruges til CAFÉ I_RO, livsstilsbutikken og forskellige behandlinger, således at hver medarbejder kan vælge noget, der passer til deres personlige præferencer og behov.

 

Proces for køb af gavekort: 

Gavekort til HUSET I_RO købes nedenfor, hvorefter du får det leveret via e-mail. Du kan selv bestemme, om gavekortet skal videresendes digitalt, eller om du ønsker at udskrive og overbringe det selv. Ønsker du et fysisk gavekort i en flot indpakning, har du (efter købet er foretaget) mulighed for at ringe på 53 61 80 94 eller skrive til info@husetiro.dk. hvorefter vi kontakter dig, når det indpakkede gavekort er klar til afhentning.

Så hvorfor ikke overraske dine medarbejdere med et gavekort i dag?

Menu