Træningsforløb fra uge 13

Her på siden kan du finde detaljerede informationer om hvert enkelt træningsforløb, som vi tilbyder her i HUSET I_RO i uge 13-16 og uge 13-21. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren udøver, er der noget for enhver smag og ambition. Bliv inspireret, opdag nye træningsmetoder og lad os hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Dyk ned i vores træningsforløb og begynd din rejse mod en sundere og stærkere udgave af dig selv.

Som noget nyt har vi indført introforløb på fire træningsgange på nogle af vores hold, så du kan snuse til holdet og finde ud af, om det er noget for dig. Såfremt min. 10 på holdet ønsker at fortsætte efter de fire gange, vil holdet blive forlænget med fem ekstra gange, som kan tilkøbes, hvis dette ønskes.

Falder dit hold på en helligdag, aftales der i samarbejde med instruktøren en ny dato for afvikling.

Læs mere om vores træningsforløb

Nedenfor finder du en oversigt over vores kommende forløb. Vores forløb er nøje udvalgt og designet til at møde forskellige målgrupper, behov og interesser. Uanset om du ønsker at forbedre din styrke, øge din fleksibilitet eller finde indre ro, har vi et forløb, der passer til dig.

Mandage kl. 16.30 – 18.00 med Mette Martinsen

Om Pilates
Pilates er en træningsform, som øger styrke, smidighed, kropbevidsthed, balance og udholdenhed.

Styrk kroppen
Når du træner Pilates, øger du din bevidsthed om, hvordan du stabiliserer din rygsøjle. Den bevidsthed skal du bruge i alle de øvelser, du laver med din krop til både hverdag og træning. Vi arbejder med at skabe balance mellem forside og bagside og ikke mindst med at skabe kontakt til de små muskler, som er med til at stabilisere vores led.

Da vi arbejder grundigt med vejrtrækningen, har Pilates også god indflydelse på iltoptagelsen.

Pilates kan afhjælpe gener ved:

  • Rectus diastase / Delte mavemuskler
  • Svag bækkenbund / Inkontinens
  • Stress og angst
  • Vejrtrækningsproblemer
  • Ryg, nakke og skulderproblematikker

Mere balance og fornyet energi
I en Pilates time vil du opleve et afbræk fra hverdagen, hvor der er plads til at vende opmærksomheden indad, og hvor du bliver guidet i vejrtrækning og øvelser hele vejen igennem træningssessionen.

I nogle af træningstimerne vil der være redskaber i form af elastik og redondobold, og andre timer vil køre som en flowtime uden stop. I slutningen af timen bliver du guidet igennem en afspænding, så du er klar til at møde verden med fornyet energi. Efter en Pilates time får du følelsen af, at du har lavet en kærlig investering i dig og i din krop, og du er klar til at møde verden med fornyet energi.

Læs mere om vores instruktør Mette »

Book forløbet gennem skemaet ovenfor.

Onsdage kl. 18.15 – 19.30 med Mette Martinsen

Om Groove Dance
Groove Dance også kaldt Soul Salsa er den sjoveste og nemmeste form for dansemotion.
Det er et dansekoncept uden fancy koreografi men blot simple bevægelser gjort på din måde, med din stil på en måde, der føles rigtigt i DIN krop.

Groove Dance er en danseklasse, hvor du lærer enkel og let koreografi fra en række forskellige stilarter. Det er en træningsform, der ved brug af simple dansetrin træner alle kroppens muskelgrupper, giver høj puls, muskeltræning, smidighed og balance.

Træd ud af din komfortzone
Missionen er at få mennesker til at stoppe op og tage et skridt uden for komfortzonen, at bryde med vaner og opdage, at det hele ikke drejer sig om, hvad andre synes og tænker. Det, der virkelig betyder noget, er at turde leve et sjovt, glædeligt og ubegrænset liv – både i krop og sind. Det handler om at opdage dit autentiske jeg, at tage ansvar for dit helbred og bevæge din krop på en måde, der føles AMAZING for DIG!

Der sker noget magisk, når du tillader din krop at bevæge sig og udtrykke sig uden bekymring om, hvad andre mennesker tænker om det og dig.

Hvad kan jeg forvente på et GROOVE dansegulv?
Vi starter med fælles opvarmning, og vi slutter med en lækker afspænding. I midten fylder vi ud med ren danseglæde. Vi danser til al slags musik, og du vil opleve en variation af stil, genrer og tempi. Vi bruger hele rummet og hele kroppen til at skabe den skønneste danseoplevelse. Vi forenes i simple bevægelser, som du får introduceret, men du har friheden til at være kreativ og finde lige præcis din måde at danse dem på.

Du vil altid forlade en Groove class med opløftet humør og løsnet i krop og sind, fordi du har grinet og måske også overskredet en grænse eller to i selskab med skønne mennesker.

Læs mere om vores instruktør Mette »

Book forløbet gennem skemaet ovenfor.

Torsdage kl. 17.00 – 18.30 med Andreas W. Nielsen

Om ManuVision træning
ManuVision-træning er en unik træningsform, som fysisk betragtes som den mest fundamentale træningsform. ManuVision-træningen er udviklet til at forebygge og behandle fysiske og psykiske ubalancer. Træningen benyttes både som motion og selvbehandling. ManuVision er en mere fysisk betonet form for yogatræning.

Træningens effekt
ManuVision-træning er en dybdegående træning, der hjælper din krop til at frigøre fysiske og psykiske ressourcer, der ligger blokeret i kroppen. Træningen har en stor indvirkning på psyken, ved at den udvikler din evne til at kontakte, bearbejde og forløse ophobede følelser. I det daglige er træningen et fantastisk redskab til at modvirke stress og bearbejde følelser og tanker. ManuVision træningen øger også blodgennemstrømningen i kroppens væv. Transporten af ilt og næring til cellerne forbedres og evnen til at transportere affaldsstoffer via lymfesystemet øges. Denne effekt sker, når træningen kombineres med dit åndedræt. Resultatet bliver en sund krop i balance.

Desuden øger træningen også din præstationsevne, og du får nemmere ved at lære andre træningsformer. Den styrker kroppens ydeevne, øger din kropsbevidsthed, smidiggør dig, og derfor er træningen også skadesforebyggende.

Hvad kan du forvente
Du skal forvente en anden slags træning, end du er vant til. Vi arbejder med både krop, tanker og følelser. Derfor spiller åndedrættet en vigtig rolle. De spændinger, du oplever i din krop, som du i det daglige forsøger at ignorere, har du mulighed for at arbejde med og give slip på – men kun hvis du trækker vejret. Mange øvelser vil være nye. Nogle vil fremkalde smerte, andre vil måske gøre, at du bliver berørt.

Træningen indeholder tre dele: Først løsner og styrker vi alle led, her kommer pulsen op. Anden del består af øvelser på gulv, hvor vi styrker mave og rygmuskler. Tredje del er strækøvelser/massage, hvor vi ofte ligger ned.

Kom gerne i træningstøj og evt. trøje og strømper, hvis du er kuldskær. Bemærk vi træner i bare tæer. Du skal medbringe vandflaske og håndklæde.

Træningen er for alle og kræver ingen forudsætninger.

Læs mere om vores instruktør Andreas »

Book forløbet gennem skemaet ovenfor.

Menu