FASTE TRÆNINGSFORLØB I HUSET I_RO

Hos HUSET I_RO kan du træne på et eller flere af vores træningsforløb. Uanset om du søger Groove Dance, Hatha yoga, ManuVision, Pilates, Nirvana Breathing Fitness eller MediYoga, så har vi noget for dig.

Vores træningsforløb fokuserer på progression, variation og fællesskab. Ved at tilmelde dig et længere forløb vil du udfordre dig selv gradvist og opnå langvarige resultater. Ydermere bliver du en del af et støttende og motiverende træningsfællesskab, hvor I kan inspirere hinanden.

Læs mere og tilmeld dig forløbene i uge 2-12 her »

Se priserne og betalingsmulighederne her »

 

Hvorfor skal du tilmelde dig et træningsforløb i HUSET I_RO? 

 • Få en struktureret træningsplan, der hjælper dig med at opnå kontinuerlig fremgang og nå dine træningsmål.
 • Skab en sund træningsrutine ved at forpligte dig til regelmæssig motion.
 • Deltag i et positivt og støttende fællesskab, hvor du kan dele erfaringer og finde ligesindede træningspartnere.
 • Få personlig feedback fra vores dedikerede instruktører.
 • Bevar motivationen gennem mål og struktureret træning.
 • Slip for besværet med at købe udstyr – vi har alt, du behøver til din træning.
 • Forløbet giver dig stadig plads til fleksibilitet, når du har brug for det.

Tag udfordringerne op, opbyg nye venskaber og opnå dine mål i en støttende og inspirerende atmosfære.

Spørgsmål, du måske ikke engang vidste, du havde!

I sektionen nedenfor finder du svar på gængse spørgsmål om vores træningkoncept. Hvis du ikke finder det, du søger, er vores kundesupport klar til at hjælpe dig på info@husetiro.dk.

Vi kører træningsforløb fire gange om året, og prisen varierer efter antal af træningsgange i forløbet:

 • Uge 32 – 41 (10 gange)
 • Uge 43 – 51 (9 gange)
 • Uge 2 – 12 (10 gange – minus uge 7)
 • Uge 14 – 25 (12 gange)

Der skal minimum være 10 tilmeldte, for at forløbet bliver oprettet. Der tages typisk status på tilmeldingerne 14 dage før forløbets opstart. Alle tilmeldte modtager herefter en e-mail.

Læs mere og tilmeld dig forløbene i uge 2-12 her »

Læs mere og tilmeld dig forløbene i uge 43-51 her »

Se priserne og betalingsmulighederne her »

Der skal være minimum 10 tilmeldte til et forløb, for at forløbet bliver oprettet. Der tages status på tilmeldingerne 14 dage før forløbets opstart.

Hvis forløbet aflyses, bliver du tilbudt muligheden for at skifte over til et af de forløb, der bliver afholdt. Hvis dette ikke har interesse, får du naturligvis en tilbagebetaling på dit køb.

Vi har gode nyheder til dig!

Du kan heldigvis stadig få fuld glæde af dit eksisterende klippekort til træning. Dit klippekort er fortsat gyldigt indtil klippekortets individuelle udløbsdato.

Man kan bruge sine resterende klip som delbetaling til et fast forløb: 
Ønsker du at bruge dine resterende klip som delbetaling?

 1. Skriv en mail til os på info@husetiro.dk med dit navn og e-mail.
 2. Du vil herefter få fjernet dine resterende klip fra din profil og modtage en mail med en individuel rabatkode, som matcher den beløbsreducering, du skal have fratrukket forløbet.
 3. Du går derefter ind på vores hjemmeside og booker det forløb, du gerne vil starte på. Det gør du her »
 4. Når du skal betale for forløbet, indtaster du din personlige rabatkode og trykker køb.
 5. Du er nu tilmeldt forløbet!

Man kan bruge sine resterende klip som betaling til drop-in:
Du kan også bruge dine klip til at droppe ind på faste forløb, der ikke er helt fyldte.

1 klip = 1 drop-in og dermed 1 træningsgang.

Klip til drop-in kan først bruges på faste hold to uger inden forløbets opstart, og herefter kan det bruges løbende under hele forløbsperioden.

Læs mere og tilmeld dig med drop- in i uge 43-51 her »

Hvis du ikke kan deltage i en træning på dit tilmeldte forløb, kan du deltage i én træning på et andet hold, hvis der er plads.

Du skal afmelde dig den oprindelige træning senest tre timer før for at få et drop-in klip til en anden træning. Drop-in klip gælder kun i den aktuelle forløbsperiode og kan ikke refunderes eller overføres til en ny periode.

Klippene kan ses i din profil under ‘Mine forløb –> afmeldte klasser tilgængelige’.

Du fra- og tilmelder dig træningsgange via dit log ind»

Hvis din instruktør bliver forhindret, eller træningen falder på en helligdag, vil du modtage en e-mail med aflysning af træningen.

Ud over dette modtager du et drop-in klip, som du inden for den pågældende forløbsperiode kan bruge på én træning på et af de andre forløb. Det kræver dog, at der er plads på holdet.

Hvis det er muligt, vil din instruktør afholde den aflyste træning på et andet tidspunkt eller i forlængelse af en allerede planlagt træning.

Ja – såfremt at forløbet ikke er fuldt booket, er det muligt at starte på et forløb senere i processen. Vores bookingsystem beregner selv en reduceret pris, når du køber forløbet, baseret på hvor mange træningsgange, der er tilbage.

Læs mere og tilmeld dig forløbene i uge 43-51 her »

Se priserne og betalingsmulighederne her »

Hvis forløbet er fuld booket kan skrive sig på venteliste til enkeltstående træningsgange. Man kan ikke skrive sig på venteliste til at købe et helt forløb / de resterende træningsgange af et forløb.

Hvordan tilmelder man sig ventelisten til en træningsgang?

 • På vores holdplan finder du det aktuelle forløb samt den specifikke træningsgang, du ønsker at komme på ventelisten til. Klik på knappen “Tilmeld venteliste”.
 • Hvis du allerede har et drop-in klip eller et klippekort, bliver du straks tilføjet ventelisten. Hvis ikke vil du blive bedt om at købe et drop-in klip.

Hvis der bliver en ledig plads på den ønskede træningsgang:

 • Du vil modtage en sms eller e-mail med besked om, at der er blevet tildelt en plads til dig på holdet. Hvis du ikke ønsker pladsen, kan du logge ind på din profil og afmelde dig.

Hvis der ikke frigives en plads på den ventede træningsgang:

 • Dit købte drop-in klip bliver returneret til din profil, så du kan anvende det til at tilmelde dig en anden træningsgang.

Hvis du ikke kan få tildelt en plads inden forløbets afslutning:

 • Har du købt et drop-in klip i forbindelse med venteliste, som ikke blev brugt inden forløbets afslutning, kan du anmode om refundering ved at sende en e-mail til os på info@husetiro.dk. Vi vil sørge for at refundere dit køb.

Med et drop-in klip kan du deltage i husets forløb fra gang til gang, såfremt der er plads på holdet. Brug det også, hvis du allerede er tilmeldt et forløb, men sideløbende ønsker at intensivere din træning.

Pris for drop-in klip:
Hvis du ikke er tilmeldt et træningsforløb: kr. 200,-
Hvis du er tilmeldt et træningsforløb: kr. 100,-

Ved tilmeldingen til et forløb modtager du en personlig rabatkode pr. e-mail, der giver dig mulighed for drop-in klip til kr. 100,- (50% rabat). 

Det praktiske:

 • Tilmelding ved drop-in til enkelte træningsgange vil gøres tilgængelig to uger før forløbets opstart og efterfølgende igennem hele forløbets periode.
 • Efter køb af drop-in klip skal du selv gå ind i vores holdplan og booke den holdtræning, du gerne vil på, såfremt der er plads.
 • Har du booket en holdtræning og har brug for at aflyse, skal du gøre det online senest 3 timer før holdets starttidspunkt, ellers går dit klip tabt.

Køb dit drop-in klip her »

Menu