Muligheder for dig og din virksomhed

I HUSET I_RO er der mange muligheder for dig og din virksomhed.

Vores alsidige faciliteter byder på alt fra eksklusive mødelokaler og skræddersyede lukkede træningshold til sundhedsfremmende og velværebehandlinger. Vi er også det perfekte sted til at afholde dine selskaber (store som små), og vores livsstilsbutik samt gavekortsystem giver dig mulighed for at finde den ideelle gave til dine dedikerede medarbejdere.

 

Mødefaciliteter

Mantra
Lej vores eksklusive mødelokale Mantra til dit næste erhvervs- eller foreningsmøde, og gør dit møde eller workshop til en ekstraordinær oplevelse. Lokalet er 55 m2 og indeholder et konferencebord med plads til ca. 15 personer, en pejs, loungemøbler og en storskærm. 

Rampen
Skab en ekstraordiner oplevelse ved at afholde dit næste møde i vores unikke udendørs ‘mødelokale’ – den gamle ‘læsserampe’. Her kan I (selv mens sneen daler) holde varmen under varmelamper og på lækre skindtæpper, mens I nyder den lækre forplejning fra CAFÉ I_RO. Skab et mindeværdigt møde og inviter dine mødedeltagere “på rampen“.

Kontakt: maja@husetiro.dk / 53 61 80 94

Se vores mødepakker

Tag din mødekultur til det næste niveau

Oplev en helt ny måde at mødes og holde møder på i HUSET I_RO. Hos os kan du tilføje innovative og rolige elementer til dine møder. Start eller afslut dit møde med en afslappende session af Mindfulness, Yoga eller Breathwork for at styrke fokus, reducere stress og forbedre trivslen for alle mødedeltagere.

Vores professionelle behandlere og instruktører vil guide dig og dine mødedeltagere gennem en skræddersyet session, der passer til jeres specifikke behov og mål for mødet. Oplev fornyet energi, kreativitet og samarbejde, når du tilføjer disse transformative praksisser til dine møder i HUSET I_RO.

Hør om mulighederne

Træning I_RO for virksomheder

Styrk jeres team og trivsel på arbejdspladsen med vores skræddersyede, lukkede træningshold for virksomheder.

Vi har tilknyttet mange forskellige instruktører og behandlere med hver deres ekspertiseområde. Vi har derfor mulighed for at skræddersy et lukket træningshold efter jeres unikke behov, tidsplan og ønsker.

Kontakt os for mulighederne

Gavekort til dine medarbejdere

Som leder ved du, at dine medarbejdere er en vigtig del af din virksomheds succes. De arbejder hårdt hver dag for at nå jeres fælles mål – og fortjener anerkendelse for deres indsats. Et gavekort til HUSET I_RO kan være den perfekte måde at vise dem, at du sætter pris på deres arbejde og tager vare på deres trivsel. Gavekortet kan bruges til CAFÉ I_RO, livsstilsbutikken og forskellige behandlinger, således at hver medarbejder kan vælge noget, der passer til deres behov.

Køb gavekort her

Arrangementer I_RO

I HUSET I_RO skaber vi de ideelle rammer for en bred vifte af virksomhedsrelaterede arrangementer.

Uanset om det drejer sig om receptioner, konferencer, jubilæer, kollegasammenkomster, runde fødselsdage eller andre specielle lejligheder, tilbyder vi vores smukke lokaler, eksklusive faciliteter, dejlige mad og hjertevarme service.

Du er også altid velkommen til at tage dine medarbejdere og kolleager med til et af vores planlagte events. Se vores eventkalender her »

Kontakt os for at høre mere

Gaver til medarbejdere

Gør medarbejderanerkendelse enkel og praktisk!

I vores livsstilsbutik finder du passende gaver til alle livets små begivenheder som jubilæer, barsel, fødselsdage, jul og højtider.

Forkæl dine medarbejdere med skønne gaver, der viser, hvor meget du værdsætter deres indsats.

Læs mere om livsstilsbutikken

Personalepleje hos vores behandlere

Sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger:
Vi tilbyder skræddersyede sundhedsfremmende og forebyggende behandlinger, der forbedrer dit teams velbefindende. Vores erfarne behandlere specialiserer sig i stressforebyggelse, søvnforbedring, energioptimering, vægttabskurser og andre sundhedsfremmende tiltag.

Velværebehandlinger:
Send dine medarbejdere til vores erfarne behandlere for ren forkælelse. Behandlinger som velværemassage eller japansk lifting kan reducere stress, øge trivslen og skabe et positivt arbejdsmiljø.

Mød vores behandlere her
Menu