Events

Vores events byder på en bred vifte af unikke oplevelser – lige fra lærerige workshops og inspirerende foredrag til spændende smagsoplevelser og fællesskabsbaserede træningsevents. Hver måned afholder vi forskellige arrangementer, såsom vinsmagning, familie og børne-yoga, strikkeevents, jule-vintageklip, foredrag og meget mere.

Vi opdaterer løbende vores eventkalender, så hold øje med denne side og tilmeld dig et af vores kommende events allerede i dag!

 

Rosébanko (AFLYST)
Torsdag d. 13. Juni

Kl. 18.00 – 21.00

Så skal terrassesæsonen og sommeren for alvor rulles ud og vi inviterer til rosébanko med sommermad, banko og vinsmagning.

Vi starter kl 18, hvor vores dygtige kokke vil stå ved grillen og sørge for velstegte lækkerier, som vil ledsages af dejlige salater, nye kartofler og forskellige dyp. Måltidet rundes af med Eton Mess med nye danske jordbær, sprød marengs og flødesky. Hvis det danske vejr arter sig, så dækker vi op ude og ellers har vi vores dejlige café at trække ind i.
Derefter kaster vi os over en livlig omgang banko med ledsagende vinsmagning🍷
Præmierne til eventet vil være sponsoreret af vores leverandører, vores dygtige behandlere og vores livsstilsbutik og der vil selvfølgelig også være dejlige vinpræmier imellem.

Pris pr. deltager kr. 350,-

Tilmelding på 📧 cafe@husetiro.dk

Vi opfordrer til, at man melder sig hurtigt til, hvis man vil være sikker på en plads

 

Send mail

Babymotorik & Kaffe
Onsdag d. 19. Juni

kl.   9.00 – 10.00
kl. 10.00 – 11.00 (ALT OPTAGET)

 

Onsdag d. 21. august
kl. 10.00 – 11.00

Kom med, når vi endnu en gang åbner dørene for en nærværende oplevelse for forældre med spædbørn. Dette barselshold tilbyder forældre på barsel, en nærværende oplevelse med jeres børn, hvor der bliver leget med motorikken samt skabt en hyggestund. Når barnet bliver født, er det vigtigt at fortsætte stimuleringen af barnets sansemotorik, da det er selve grundlaget for barnets trivsel, udvikling og læring. Og netop dette vil sanseterapeut Nina guide jer godt igennem. Der vil være mange gode øvelser, som I også kan tage med hjem.

Efter sessionen byder vores hyggelige café på en kop varm kaffe.

Pris pr. person inkl. kaffe kr. 100,-

Tilmelding på 📧 cafe@husetiro.dk

Send mail

Børneyoga

Lørdag d. 22. juni
Kl. 9.00 – 10.00

Deltag i vores hyggelige børneyoga, hvor vi indhyller os i sommerens hyggelige atmosfære gennem beroligende yoga 🧘‍♀️
Yoga har mange fordele – herunder øget koncentration, stressreduktion, selvindsigt og tålmodighed, især for børn, der får ekstra fordele som stresshåndtering og beroligelse af nervesystemet.
Sessionen inkluderer åndedrætsøvelser, specielt tilpassede yogaøvelser til børn og en rolig meditation.
Sessionen er åben for voksne i alle aldre sammen med børn mellem 6-16 år.

Efter sessionen kan du forkæle dig selv og familien med en lækker bolle i caféen.

Der skal minimum være 10 tilmeldte, for at træningen bliver oprettet.

Pris pr. deltager inkl. en bolle med smør og saft kr. 100,-

Tilmelding på 📧 cafe@husetiro.dk

Send mail

MediYoga & Brunch
Se datoer nederst i opslaget.

Start din weekend på bedste vis I_RO. Vores dygtige instruktør Anita Funke vil guide dig igennem en times MediYoga. Her vil der være fokus på at sanse og få skabt ro og tilstedeværelse i krop og sind.

MediYoga er en terapeutisk yoga med dokumenteret effekt. Fem værktøjer indgår i enhver MediYoga øvelse: stilling, bevægelse, øjets fokus, sindets fokus og ikke mindst åndedrættet.
Kombination af værktøjer og rækkefølgen af øvelserne skaber en dokumenteret effekt i krop og sind.

Alle kan lave MediYoga , så uanset om du er sund og rask, eller ramt af udfordringer og lidelser, vil du opleve at dit åndedræt bliver bedre, du bliver mere afspændt, og din energi og fleksibilitet får et løft.

Efter MediYoga vil Café I_RO stå klar med en brunchtallerken, kaffe/the og isvand.

Datoer:
– Lørdag d. 7. september kl. 10.00-13.00 “Smerter og funktionelle lidelser”

– Lørdag d. 9. november kl. 10.00-13.00 “Fibromyalgi og gigt”

– Lørdag d. 30. november kl. 10.00-13.00 “Hormoner og menopause”

Pris pr. person kr. 295,-

Tilmelding på 📧 cafe@husetiro.dk

Send mail

Restorativ yoga workshop
– Balance i nervesystemet med dybde afstressende Restorativ yoga

I hverdagen er mange af os i konstant beredskab for at gøre og handle. Gennem Restorativ yoga får din krop muligheden for at genopbygge og restituere. Fuldt støttet af yogapøller, tæpper og blokke, kan kroppen hvile i stillingerne i længere tid og nænsomt åbne sig. Musklerne får lov til at slippe spændinger, de indre organer stimuleres og kroppens affaldsstoffer udskilles. Nervesystemet afspændes og krop og sind får mulighed for at lande i dyb afslappethed.

Denne blide yogaform er særligt god for dig, der mangler energi, er stressramt, har haft en længerevarende sygdom, har søvnproblemer, har kroniske smerter eller bare vil give dig selv et fredfyldt og kærligt pusterum. Restorativ yoga er for alle, også for dig, som ikke har dyrket yoga før. Forinden de restorative yoga stillinger vil der være en meditation, blide åbnende yoga stræk, så kroppen herefter er klar til at lande i dyb afspændthed.

Workshoppen afsluttes med forfriskende raw cake, snacks og the fra Café_I RO.

Hav gerne behageligt siddende tøj på og varme bløde sokker. Yogasalen Gaia har alt nødvendigt yogaudstyr, så du behøver ikke selv at medbringe noget.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til 3 timers kærligt pusterum med restorativ yoga 🙂

Datoer:

Pris kr. 525,-
inkl. the, snacks og raw cake fra CAFÉ I_RO.

*OBS: Oprettelse af workshoppen forudsætter nok tilmeldte.

Tilmeld her

Yogauddannelse I_RO

HUSET I_RO har indledt et samarbejde med den dygtige yogainstruktør og lærer, Kirstine Stenvad. Fra august vil Kirstine udbyde hendes uddannelse som yogalærer i HUSET I_RO.

På uddannelsen vil du blive introduceret til både hatha yoga og vinyasa, to dybtgående discipliner, der vil klæde dig på, til at kunne undervise nærværende og anatomisk sikre yogaklasser.

Vores store yogasal, Gaia, danner rammerne om uddannelsen. I trygge og rolige omgivelser, vil du kunne fordybe dig i din yogapraksis og personlige udvikling.

Vi ser frem til, sammen med Kirstine Stenvad, at byde dig velkommen til denne spændende rejse ind i yogaens verden🧘‍♂️

Datoer: Opstart 17. august

Læs mere her
Menu