Events

Vores events byder på en bred vifte af unikke oplevelser – lige fra lærerige workshops og inspirerende foredrag til spændende smagsoplevelser og fællesskabsbaserede træningsevents. Hver måned afholder vi forskellige arrangementer, såsom vinsmagning, familie og børne-yoga, strikkeevents, jule-vintageklip, foredrag og meget mere.

Vi opdaterer løbende vores eventkalender, så hold øje med denne side og tilmeld dig et af vores kommende events allerede i dag!

 

Middag med Mening & Fortællekoncert
Fredag d. 1. marts
kl. 18.00 – 22.00

I samarbejde med Tina Wiberg inviterer vi til spisning efterfulgt af intim fortællekoncert “Stop Tiden”🎤🍲

Med en tilværelse hvor der altid er fart over feltet, er dette en aften til dig, som vil prøve en stemningsfuld oplevelse. – En aften med ro, refleksioner og fordybelse.

Tina Wiberg også kendt som Sanglærken har hendes trio med og spiller hendes eget album ved navn “Stop Tiden”. Med hendes stærke livsfortælling og rammende sange, ønsker hun at give publikum en aften med stærke refleksioner, en stund til at mærke efter. En sårbar intim koncert som gør stor indtryk.

Inden aftens stemningsfulde oplevelse byder vores dygtige kokke på to retter mad bestående af:
Jordskokke suppe med bagt serano og sprøde jordskokker efterfulgt af stegt kalv fra Bodholtgård serveret med beder vendt i solbærbalsamico, sellericreme, små kartofler vendt i urter og timiansauce.

Der er mulighed for at tilkøbe sødt og kaffe, samt drikkevarer

Vi glæder os til at byde velkommen🎵

Pris pr. person for middag og fortællerkoncert kr. 350,-

Tilmelding på 📧cafe@husetiro.dk

Send mail

Børnemotorik & kaffe
Onsdag d. 13. marts
kl. 10.00 – 11.00

Kom med, når vi åbner dørene for en nærværs oplevelse for forældre med spædbørn. Dette barselshold tilbyder forældre på barsel, en nærværs oplevelse med jeres børn, hvor der bliver leget med motorikken samt skabt en hyggestund. Når barnet bliver født, er det vigtigt at fortsætte stimuleringen af barnets sansemotorik, da det er selve grundlaget for barnets trivsel, udvikling og læring, og netop dette vil sanseterapeut Nina guide jer godt igennem. Der vil være mange gode øvelser, som I også kan tage med hjem.

Efter sessionen byder vores hyggelige café på en kop varm kaffe

Pris pr. person 100,-

Tilmelding på 📧 cafe@husetiro.dk

Send mail

Børneyoga i Påsken
Mandag d. 25. marts
kl. 10.00 – 11.00

Deltag i vores hyggelige påskeferiesession, hvor vi indhyller os i forårets hyggelige atmosfære gennem beroligende yoga 🧘‍♀️
Yoga har mange fordele, herunder øget koncentration, stressreduktion, selvindsigt og tålmodighed, især for børn, der får ekstra fordele som stresshåndtering og beroligelse af nervesystemet.
Sessionen inkluderer åndedrætsøvelser, specielt tilpassede yogaøvelser til børn og en rolig meditation.
Sessionen er åben for voksne i alle aldre sammen med børn mellem 6-16 år.

Efter sessionen kan du forkæle dig selv og familien med en lækker bolle i caféen.

Der skal minimum være 10 tilmeldte, for at træningen bliver oprettet.

Pris pr. deltager inkl. en bolle med smør og saft eller en kop varm kakao kr. 100,-

Tilmelding på 📧 cafe@husetiro.dk

Send mail

Familie Groove i Påsken
Onsdag d. 27. marts
kl. 14.00 – 15.00

Dans for hele familien🎶
Kom til en sjov dansetime for store og små. Det er nemt, sjovt og til god musik. Og det bedste er – du kan ikke gøre det forkert.
Vi danser mange forskellige stilarter til alt slags musik, og vi garanterer gode grin og sved på panden.

Før eller efter træningen kan du forkæle dig selv og familien med en lækker bolle med smør og en kop varm kakao eller saft i vores café, alt sammen inkluderet i prisen.

Der skal minimum være 10 tilmeldte, for at træningen bliver oprettet.

Pris pr. deltager kr. 100,-

Tilmelding på 📧 cafe@husetiro.dk

Send mail

Restorativ yoga workshop
– Balance i nervesystemet med dybde afstressende Restorativ yoga

I hverdagen er mange af os i konstant beredskab for at gøre og handle. Gennem Restorativ yoga får din krop muligheden for at genopbygge og restituere. Fuldt støttet af yogapøller, tæpper og blokke, kan kroppen hvile i stillingerne i længere tid og nænsomt åbne sig. Musklerne får lov til at slippe spændinger, de indre organer stimuleres og kroppens affaldsstoffer udskilles. Nervesystemet afspændes og krop og sind får mulighed for at lande i dyb afslappethed.

Denne blide yogaform er særligt god for dig, der mangler energi, er stressramt, har haft en længerevarende sygdom, har søvnproblemer, har kroniske smerter eller bare vil give dig selv et fredfyldt og kærligt pusterum. Restorativ yoga er for alle, også for dig, som ikke har dyrket yoga før. Forinden de restorative yoga stillinger vil der være en meditation, blide åbnende yoga stræk, så kroppen herefter er klar til at lande i dyb afspændthed.

Workshoppen afsluttes med forfriskende raw cake, snacks og the fra Café_I RO.

Hav gerne behageligt siddende tøj på og varme bløde sokker. Yogasalen Gaia har alt nødvendigt yogaudstyr, så du behøver ikke selv at medbringe noget.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til 3 timers kærligt pusterum med restorativ yoga 🙂

Datoer:

2024
Søndag den 10. marts kl. 13.30-16.30
Søndag den 19. maj kl. 13.30-16.30
Pris kr. 525,-
inkl. the, snacks og raw cake fra CAFÉ I_RO.

*OBS: Oprettelse af workshoppen forudsætter nok tilmeldte.

Tilmeld her
Menu