Events

Vores events byder på en bred vifte af unikke oplevelser – lige fra lærerige workshops og inspirerende foredrag til spændende smagsoplevelser og fællesskabsbaserede træningsevents. Hver måned afholder vi forskellige arrangementer, såsom vinsmagning, familie og børne-yoga, strikkeevents, jule-vintageklip, foredrag og meget mere.

Vi opdaterer løbende vores eventkalender, så hold øje med denne side og tilmeld dig et af vores kommende events allerede i dag!

 

HUSET I_RO x
Britt’s Superfoods

Den 28. september • kl. 17.00 – 21.30

Efterårsmørket kommer langsomt snigende og med den måske også trætheden og småsygdom. Det er nu, at vi skal sætte ind for at komme så let igennem vinteren som muligt. Vi skal investere i vores sundhed, få boostet vores immunforsvar og blive klar til mørket og kulden.

Ved aftenens SPIS I_RO byder vi på en menu med masser af vitalitet og næring. Vores dygtige kokke har skabt en menu, hvor hvedegræs og andre lettilgængelige superfoods er inkorporeret i tre dejlige retter.

Efter en rolig stund i caféen inviteres I ned i vores sal Gaia, hvor kostvejleder Susan Lunde vil byde velkommen, berøre aftenens tema og sætte fokus på, hvordan dette hænger sammen med hendes arbejde.

Derefter vil PhD Britt Codi fortælle om sin personlige rejse i superfoodens verden og dele sine erfaringer med hvedegræs og hendes tanker om, hvordan hvedegræs kan påvirke os andre i yderst positiv grad.

I aftenens anledning holder vores dejlige livsstilsbutik også åben, hertil med en rabat på 20% (gælder ikke allerede nedsatte varer).

Pris: 295,- DKK

Begrænsede pladser, bordbestilling nødvendig:
53 61 80 94 / cafe@husetiro.dk

HUSET I_RO x
Britt’s Superfoods

Aftenens menu

Shot med hvedegræs, grønkål og ingefær

_________

Svampetoast med quinoa og spinat
Bagt laks med hampefrø
Grøn urtesauce
Beder med fennikelfrø, syltede solbær og burrata
Ristede rosenkål

__________

Avokado/cacaocreme m. espresso, blåbærkompot og friske bær
Acaishot med gulerod og æble

 

HUSET I_RO x
Britt’s Superfoods

Aftenens program

Fra kl. 17.00
Udforsk HUSET I_RO, herunder vores dejlige livsstilsbutik. Butikken kører hele aftenen med 20% på alle varer, der ikke i forvejen er nedsat.

Kl. 18.00
Ved SPIS I_RO aftenen dykker vi ned i vitalitet og næring med hvedegræs i hovedrollen. Vores talentfulde kokke har skabt en tre-retters menu med hvedegræs og sunde superfoods. Retterne er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler, der booster din krop. Prisen inkluderer HUSET I_RO’s egen saft, og drikkevarer betales separat.

Kl. 19.15
Efter en dejlig middag venter der et foredrag i vores sal Gaia med PhD Britt Cordi fra Britt’s Superfoods og kostvejleder Susan Lunde fra HUSET I_RO.

Her byder Susan velkommen og deler kort om sin baggrund, ekspertise og daglige arbejde i huset. Derefter deler Britt sin omfattende viden om hvedegræssaft, inklusive hvordan det bl.a. kan styrke immunforsvaret, hjælpe med vægttab, sænke kolesterol og forbedre søvn. Britt har en Ph.d. i molekylærbiologi og miljøbeskyttelse og er ekspert på området. Efter foredraget er der tid til spørgsmål til både Britt og Susan.

Kl. 21.30
Tak for i aften.

Strik og SPIS I_RO

Den 5. oktober fra kl 16.00 til 20.30 byder CAFÉ I_RO indenfor til et fyraftensarrangement i det uldne samværs tegn.

Slå dig ned med dit strikketøj og lad os pusle om dig med kage, kaffe og et dejligt aftensmåltid. Kom alene, kom med din strikkeklub, med din mor, søster eller uldne pindepartner.

Vi har filterkaffe og dagens kage klar fra kl 16.00, og senere serverer køkkenet kylling i estragon med små stegte kartofler og en fyldig salat.

Lisbeth fra Atelier 2 i Herning laver en lille butik i vores smukke lokaler, så I har mulighed for at shoppe blødt til efterårets projekter. Derudover kommer folkene bag Muud også på besøg og fortæller lidt om deres nye kollektion. De har en voucher med til alle deltagere, så I kan shoppe med dejlig rabat på deres hjemmeside.

Pris: 275,- kr.
Inkluderer kage med kaffe, te eller vores gode hjemmekogte saft samt middagsserveringen.

Der er mulighed for tilkøb af dessert og yderligere drikkevarer til listepris.

Vi håber på fuldt hus og på, at I vil sætte jer sammen med både velkendte og nye uldne bekendtskaber.

Book din plads her

Restorativ yoga workshop

– Balance i nervesystemet med dybde afstressende Restorativ yoga

I hverdagen er mange af os i konstant beredskab for at gøre og handle. Gennem Restorativ yoga får din krop muligheden for at genopbygge og restituere. Fuldt støttet af yogapøller, tæpper og blokke, kan kroppen hvile i stillingerne i længere tid og nænsomt åbne sig. Musklerne får lov til at slippe spændinger, de indre organer stimuleres og kroppens affaldsstoffer udskilles. Nervesystemet afspændes og krop og sind får mulighed for at lande i dyb afslappethed.

Denne blide yogaform er særligt god for dig, der mangler energi, er stressramt, har haft en længerevarende sygdom, har søvnproblemer, har kroniske smerter eller bare vil give dig selv et fredfyldt og kærligt pusterum. Restorativ yoga er for alle, også for dig, som ikke har dyrket yoga før. Forinden de restorative yoga stillinger vil der være en meditation, blide åbnende yoga stræk, så kroppen herefter er klar til at lande i dyb afspændthed.

Workshoppen afsluttes med forfriskende raw cake, snacks og the fra Café_I RO.

Hav gerne behageligt siddende tøj på og varme bløde sokker. Yogasalen Gaia har alt nødvendigt yogaudstyr, så du behøver ikke selv at medbringe noget.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til 3 timers kærligt pusterum med restorativ yoga 🙂

Datoer: 

  • Søndag 29. oktober 2023 kl. 13.30-16.30
  • Søndag 19. november 2023 kl. 13.30-16.30
  • Søndag 17. december 20203 kl. 13.30-16.30

Pris kr. 525,-
inkl. the, snacks og raw cake fra CAFÉ I_RO.

Tilmeld dig til workshoppen via kontaktformulaen her:
http://www.soelvstenyoga.dk/kontakt

*OBS: Oprettelse af workshoppen forudsætter nok tilmeldte

Læs mere
Menu