Ejerkreds og ledelse

HUSET I_RO drives og ledes af trioen Marie Thygesen, Anne Thygesen og Mai-Britt Risvig Flyvholm.

Ledelsen

Mai-Britt Risvig Flyvholm har det daglige ledelsesansvar for HUSET I_RO og fungerer også som kommunikations-, event- og marketingansvarlig. Mai-Britt har mere end 20 års erfaring i arbejdet med marketing, kommunikation og ledelse fra møbel-, design- og interiørbranchen. Marie Thygesen konceptudvikler og står får events, foredrag og uddannelser i samarbejde med Mai-Britt. Marie fungerer også som Human Growth Manager i Thygesen Textile Group. Hun er uddannet sygeplejerske, NLP coach og tidligere ejer af Prevent (sundhedsfremmende og -forebyggende virksomhed). Anne Thygesen har det overordnede ansvar for livsstilsbutikken. Anne er uddannet inden for salg og butiksdrift, har ejet og drevet egen butik i Danmark og har arbejdet med salg i hele sin erhvervskarriere i både Danmark og Spanien.

Familien bag

Bag HUSET I_RO står den familieejede tekstilkoncern, Thygesen Textile Group. Thygesen familien bestående af forældrene Kirsten og Niels Laurits samt børnene Anne, Jens, Morten og Marie har altid haft en passion for at gøre en forskel for området. Niels Laurits Thygesen stod blandt andet i spidsen for opbygningen af Den Internationale Skole, Hjertet og Cricketbanen i Ikast.

Familien har designet, produceret og solgt tekstilløsninger siden 1931, og Thygesen Textile Group drives nu af 3. generation.
Med HUSET I_RO er det første gang, at alle seks i familien er sammen om etablering af et fælles projekt. Passionen er fortsat at sætte ind, hvor der er et stort behov.

Læs mere om Thygesen Textile Group på www.ttg.dk.

Anne Thygesen
Partner • Butiksansvarlig

E-mail: anne@husetiro.dk

Marie Thygesen
Partner • Konceptudvikler

E-mail: marie@husetiro.dk

Mai-Britt Risvig Flyvholm
Daglig leder • Kommunikations-, Event- og Marketingansvarlig

E-mail: mrf@husetiro.dk

Morten Thygesen
Partner

Jens Thygesen
Partner

Niels Laurits Thygesen
Partner

Kirsten Thygesen
Partner

Menu