CAFÉ I_RO

Caféen er for alle – store og små, unge og ældre. Det er for jer, der træner eller går til behandling i huset og lige så meget for jer, der ikke gør.

Vores koncept udspringer fra et ønske om at servere mad og drikke tilberedt i vores eget køkken med omtanke for det hele menneske, for naturen og med et stort blik på bæredygtighed. Mad tilberedt med omtanke, omhu og ærlighed.

Vi tager afsæt i den aktuelle sæson, i lokale råvarer og en høj faglighed. På alle ugens hverdage serverer vi morgenmad, frokost og eftermiddagsmad – salte retter, søde retter samt grønne og sprøde retter. Frisklavet mad med masser af smag.

Her er plads til at hænge ud i fred og ro, til at smutte hurtigt ind og ud, og her er også mulighed for at afholde mindre private eller erhvervsfaglige selskaber og møder.

Samvær med familie, kollegaer, venner, mødre- og fædregrupper og alle, der har lyst til en rolig stund med nogle varme og kolde drikke og noget mad med ‘det lille ekstra’.

Hold også øje med vores eventkalender, som løbende opdateres med arrangementer i caféen og HUSET I_RO generelt. – Social dining, brunch, vinsmagning, foredrag og meget mere.

Book bord indendørs i hyggelige rammer eller udendørs på den store træterrasse.

Vi sælger også take away på bestilling.

Åbningstider i caféen:

Mandag kl. 10.00 – 17.00
Tirsdag kl. 10.00 – 17.00
Onsdag kl. 10.00 – 17.00
Torsdag kl. 10.00 – 17.00
Fredag kl. 10.00 – 17.00

Kontakt caféen på Tel. 53 61 80 94 eller cafe@husetiro.dk

Se menukort

Se menukort eftermiddag

 

Menu