BRUNCH I_RO

Forkæl dig selv med en lørdag formiddag i CAFÉ I_RO. Brunchretterne serveres ved bordet og bliver serveret i tre heats i et roligt flow, så der er tid til at nyde maden, selskabet og omgivelserne. Vi sørger for, at der er friskbrygget kaffe fra Stillers Coffee og te fra Emeyu samt koldt vand på bordene under hele brunchen, så I kan sidde stille og tilbagelænet – og nyde det hele.

Vores menu skifter hver måned, så der altid er nye og spændende smagsoplevelser i vente. Den aktuelle menu kan ses her på siden senest 8 dage før arrangementet.

Brunch I_RO er lørdage fra 10.30 – 13.00:

20. april (få pladser tilbage)
4. maj
25. maj (få pladser tilbage)
8. juni
22. juni

Priser:
295,- pr. person (inklusiv kaffe & te)

Pris for børn:
Under 2 år: Gratis
Under 12 år: Dagens brunch-arrangement 145,- pr. person 

Børneservering:
Smoothie, bolle, chokolade, frugt 95,- pr. person 

Bordbestilling er nødvendig:
53 61 80 94 / cafe@husetiro.dk

 

BRUNCH I_RO
Lørdag den 6. april kl. 10.30 – 13.00

Æble-mynte juice
Chiagrød med kompot og knas
____

Bagt æg med østershatte og Arla Unika sølvræv
Spicy tun i mini croissant
____

Luksus biks med kalv fra bodholdtgård syltet løg og sauce bearnaise

Fennikel pølse med kartoffel aioli og oliven
____

To danske oste med sylt
Bananbrød med espresso smør

____

Det gode brød og smør

Kaffe, te og postevand

BRUNCH I_RO
Lørdag den 20. april kl. 10.30 – 13.00

Grøn juice
Græsk yoghurt med vilde blåbær og chokoladeknas

____

Filodej med æg og kold urtecreme

Maltblinis med stenbiderrogn rødløg creme fraiche og dild

____

Vildtpostej med hjertesalat, syltet sennepskorn og solbær

Grøntsagstærte med bønner og mandler
____

To danske oste med oliven

Rabarbermazarin med syrnet fløde

____

Det gode brød og smør

Kaffe, te og postevand

BRUNCH I_RO
Lørdag den 4. maj kl. 10.30 – 13.00

Gulerodsjuice
Bagt havregrød med golden sirup og æblekompot
____

Æggewrap med spinat og laks

Butterdej med grønne asparges og parmesan
____

Kyllingedeller med ramsløgsmayo

Charcuteri med mandler og oliven
____

Hjemmerørt urteost med maltknækbrød

Rabarbertrifli med hvid chokoladecreme

____

Det gode brød og smør

Kaffe, te og postevand

BRUNCH I_RO
Lørdag den 25. maj kl. 10.30 – 13.00

Grøn juice
Græsk yoghurt med bagte jordbær med myntesirup
____

Friske asparges med pocheret æg og hollandaise

Rørt laks med glaskål og dild
____

Dobbeltbagt croissant med spinat, skinke og ost

Krydret kylling med frisk salsa
____

2 danske oste med oliven tapenade med knækbrød

Brownie med bær

____

Det gode brød og smør

Kaffe, te og postevand

Menu