Vores behandlere

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan hjælpe med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger.

Har du brug for at forkæle dig selv med velværemassage? Trænger din krop til et energiboost? Er du træt af din allergi? Føler du dig presset eller stresset? Kan tankerne i hovedet ikke falde til ro, eller har du blot brug for en at tale med? – Så kan du helt sikkert finde hjælp hos en af vores behandlere, som både behandler børn og voksne.

 

Kropsterapeut
Louise Engvang

Kropsterapi er en behandlingsform, der bl.a. har effekt på stress, spændinger, uro, hovedpine, angst m.m. og arbejder med sammenhængen mellem krop og sind.

Behandlingen er en kombination af bl.a. pulserende massage, zonetryk, akupressur og evt. samtaleterapi, som er med til at give din krop de bedste forudsætninger for at helbrede sig selv.

Målet med kropsterapi er at forløse og frigøre de mentale og fysiske spændinger i din krop, så du bliver i bedre stand til at lære kroppens signaler at kende og lytte til, hvad den fortæller dig. Gennem guidet vejrtrækning og beroligelse af nervesystemet hjælpes vi ad med at genskabe den indre ro, der kan give dig overskud og den energi, som du har brug for.
Jeg tilbyder også cupping terapi og NADA øreakupunktur.

Børn- og ungebehandling
Med en baggrund som skolelærer og en kandidat i pædagogisk psykologi har jeg en naturlig interesse for behandling af børn og unge. Flere og flere børn har en tilværelse præget af mistrivsel, angst og stress – og her kan kropsterapi være en stor hjælp og vej ind til, at dit barn kan få en oplevelse af at mærke sig selv og finde en indre ro. Kropsterapi hjælper børn med at finde hvile i deres egen krop og trække vejret dybt ned i maven. Et redskab de skal bruge resten af livet.

Japansk lifting
Japansk lifting er en dybdegående behandling af ansigtets muskler, sener og dybe fascier, hvor disse afslappes, løsnes og der skabes et bedre blodflow til hele ansigtet. Det er en behandling, der kan hjælpe på kæbespændinger og hovedpine. Som bonus reducerer den linjer, giver glød og vitalitet til ansigtet. Den øger collagen og elastinniveauet i vævet og dræner ophobet væske.

Priser:
• Kropsterapi á 70 min. (inkl. cupping hvis man har brug for det). DKK 750,-
Klippekort 3 behandlinger DKK 2.100,-

• Japansk lifting á 60 min. DKK 550,-

• Cupping terapi á 40 min. DKK 450,-.
Klippekort 3 behandlinger DKK 1.200,-

• Ultimative NO STRESS behandling á 100 min. (bestående af kropsterapi, japansk lifting, cupping og NADA øreakupunktur). DKK 999,-

• Behandling af børn og unge u. 16 år á 30-40 min. DKK 450,-.
Klippekort 4 behandlinger DKK 1.600,-

Læs mere her.

Jeg behandler i HUSET I_RO hver tirsdag og torsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 28 18 73 26
kontakt@engvangkropsterapi.dk

Book her

Kropsterapeut og coach
Andreas W.  Nielsen

Jeg tilbyder ManuVision behandling, som er en energetisk kropskorrektion.

Krop og psyke hænger sammen. Når der er fysiske ubalancer i kroppen, påvirker det psyken – og er du presset psykisk, sætter det sig fysisk i kroppen. Kroppen viser ikke bare din “her og nu” tilstand men rummer også det liv, du har levet. Kroppen husker din livshistorie – også det du mentalt, bevidst eller ubevidst har glemt.

ManuVision er et dansk udviklet koncept, hvor behandlingen og træningsformen er specialiseret til at afhjælpe det moderne menneskes skavanker igennem kropsbehandling og træning. ManuVision er kendt for sin høje kvalitet og mærkbare selvhelbredende effekt. Menneskene bag ManuVision stammer fra Body SDS, hvor man har videreudviklet formen og filosofien med behandlingen og træningen.

Jeg bruger teknikker som dybtgående massage, tryk, stræk, åndedrætsteknik, ledfrigørelse og coaching.

Behandlingen stimulerer kredsløb og forbrænding og hjælper kroppens udrensningssystem, så væv og organer bedre kan afgive affaldsstoffer. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk – helt ned på celleplan. Jeg arbejder med nervesystemet og behandlingen kan forløse tanker og følelser. Kroppen forsætter selv med at arbejde efter en endt behandling.

Priser:
• Kort førstegangsbehandling á 60 min.
eller efterfølgende behandling DKK 775,-
• 3-turskort á 60 min. DKK 2.150,-
• 5-turskort á 60 min. DKK 3.400 ,-

• Lang førstegangsbehandling á 90 min.
eller lang efterfølgende behandling DKK 1.050,-

Mulighed for studenterrabat.

Læs mere her.

Jeg behandler i HUSET I_RO hver mandag, torsdag og fredag

Kontaktoplysninger:
(+45) 24 81 86 61
kontakt@andreaswnielsen.dk

Book her

Kostvejleder
Susan Lunde

En kostvejledning hos mig tager altid udgangspunkt i din personlige maddagbog og helseprofil – og sammen planlægger vi, hvordan du kan nå dine mål.

Jeg er uddannet på Lene Hansson Academy og samarbejder med Lene Hansson og Cell Wellbeing omkring kostvejledning og vitamin- og mineraltest. For at være fagligt opdateret deltager jeg flere gange årligt i kurser og workshops.

Fordøjelse skal være en fornøjelse…men det er det langtfra for alle!
Mange har dagligt smerter, føler sig oppustet, mangler energi, har eksem, allergi med mere. De fleste sygdomme og ubalancer starter i tarmen. Derfor er det så vigtigt at have fokus på fordøjelsen og en god kost!

Jeg tilbyder også hårscanning (Cell Wellbeing). En hårscanning kan vise dig på blot 15 minutter, hvad du er i underskud af i forhold til vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer, antioxidanter m.m.

Testen giver også et billede af, om du er påvirket af stråling fra Wi-Fi, mobiltelefon, computerskærm m.m., eller om du f.eks. lider af svamp, parasitter, har en ”post virus” i dine celler eller er belastet af giftstoffer fra f.eks. giftige metaller, kemikalier eller stråling.

Kostvejledning og hårscanning kan købes hver for sig og som en samlet pakke.

Priser:
• Kostvejledning á 90 min. DKK 1.250,-
• Klippekort til opfølgning á 30 min:
• 3 klip DKK 750,-
• 5 klip DKK 1.050,-

•Cell Wellbeing test
á 60 min. DKK 1.100,-

• Kostvejledning ifbm. test
á 30 min. DKK 500,-

Læs mere her.

Jeg behandler i HUSET I_RO hver onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 40 38 63 42
sundtliv.susan@gmail.com

Book her

Thai massør
Chanok Klangnok

Original Traditionel Thai Massage
Thai massage eller traditionel massage er en form for massage i thailandsk stil. Vi tilpasser behandlingen efter dit behov. Mange klienter vælger massagen ud fra et ønske om velvære eller forebyggelse af muskulære problemer. Massagen består af en lang serie af tryk- og strækøvelser. Efter massagen føles en udpræget lethed og større smidighed. Massagen foregår i modsætning til traditionel kropsmassage uden olie.

Olie Thai Massage
Olie massage er et alternativ til den hårde Thai Massage, idet denne massageform er blid og afslappende. Massøren kommer rundt på hele kroppen, det er den rene wellness og er god mod trætte og spændte muskler. Der påføres olie på din krop, og dine muskler masseres med hænderne, arme og albuer. Alle musklerne i hele kroppen bliver løsnet og behandlet. Massagen fjerner træthed og øger din daglige energi, som hjælper hvad enten du har en skade i forbindelse med sport eller stress i forbindelse med en travl hverdag.

Hot Stone Massage
Hot stone massage blev oprindeligt udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, hvor behandlingen blev brugt terapeutisk, og netop derfor kaldes det i dag også for energiterapi. En fuldstændig kropsbehandling starter med, at lavasten placeres på kroppens energicentre, imens den øvre del af kroppen samtidig masseres med æteriske olier, og varmen fra stenene strømmer derved rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes, og du bliver så afslappet. Den direkte varme fra lavastenene øger blodcirkulationen og stofskiftet, og tillader massøren at få adgang til de dybere muskellag. Hot stone massage afhjælper ømme muskler, og er balsam for en stresset sjæl.

Thai Urte Massage
Thai urtebold massage er en 400 år gammel massageteknik, der kendes som Thailands gamle visdomsmassage. Hele kroppen masseres med essentielle olier, og som afslutning masseres kroppen med varme stofposer (urtebolde), der er fyldt med 22 forskellige thai-urter. Urterne trænger ind i kroppen, forøger blodcirkulationen, lindrer ømheder og spændinger og giver fornyet energi. En urtebold massage giver krop og sind en beroligende fornemmelse af velvære, sundhed og ren nydelse.
Behandlingen virker afstressende, lindrer ømhed og smerter i musklerne, nedsætter muskelspændinger, heler og plejer huden, øger blodtilførsel til huden, og giver derved huden et sundere udseende. Derudover hjælper det på fordøjelsen ved massage på maven, og den stimulerer lymfedræning.

Priser:
• Original Thai massage
á 60 min. DKK 400,-

• Olie Thai massage
á 60 min. DKK 400,-

• Hot Stone massage
á 60 min. DKK 450,-

• Thai Urte massage
á 60 min. DKK 500,-

• Gravid massage
á 60 min. DKK 400,-

Læs mere her.

Jeg behandler i HUSET I_RO hver onsdag.

Kontaktoplysninger:
+45 20 23 82 61 / +45 31 35 82 61
info@chanok.dk

Book her

Sygeplejerske og Sundhedsplejerske
Sanne Thorup

Jeg tilbyder en række forskellige ydelser indenfor sundhedsplejen og sygeplejen. Sundhedspleje skal nemlig være noget vi har hele livet.

SPOT-profil (Helbredsundersøgelse / sundhedstjek)
Ved hjælp af en SPOT-profil kommer vi helt omkring din sundhed her og nu, samt eventuelle risici i forbindelse med din nuværende livsstil. Du får en grundig gennemgang af alle undersøgelser og modtager efterfølgende en sundhedsrapport på mail, hvor alle data og en eventuel PDCA (personlig handlingsplan) fremgår.

SPOT-profil til virksomheder:
Slip for administration, koordinering og logistikplanlægning ved at give dine medarbejdere en SPOT profil i HUSET I_RO. En SPOT-profil er en investering i dine medarbejdere, idet den kan give informationer, der kan forebygge sygdomme, øge trivsel og produktivitet, reducere sygefravær og fremme en sundhedsfremmende kultur i jeres virksomhed. Lyder det interessant? Læs mere på dacura.dk, eller kontakt mig på Info@dacura.dk, så vi sammen kan skræddersy et tilbud til netop jeres virksomhed.

Sundhedstjek og babytjek
Jeg tilbyder sundhedspleje fra graviditet til barnets opvækst. Jeg vejer og måler dit barn, tjekker den motoriske og mentale udvikling, og giver vejledning inden for amning og kost. Hvis du ønsker en status på dit barns udvikling, har spørgsmål eller behov for rådgivning, er du velkommen til at booke en tid hos mig. Min rådgivning følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Familieterapi
Det kan ofte være en udfordring at stå med både børn, partner, job og alle de andre parametre, der fylder vores hverdag. Måske har I brug for hjælp til struktur i familien, eller vejledning til håndtering af sygdom, opdragelse, eller noget helt tredje. Et forløb med familieterapi hos mig kan skræddersyes fuldstændig til jeres behov. Sammen snakker vi om, hvad I har brug for, og laver en plan ud fra dette.

Priser:
• SPOT-profil til private
á ca.45-60 min. DKK 1200,-

• SPOT-profil til virksomheder
á 30 min. fra DKK 700,-

• Babytjek
Konsultation i klinikken i HUSET I_RO
á 30 min. DKK 700,-

• Familieterapi
á 60 min. DKK 1500,-

Læs mere her.

Jeg behandler i HUSET I_RO hver mandag og onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 51 92 15 04
info@dacura.dk

Book her

Kraniosakralterapeut, MediYoga instruktør og adfærds coach
Anita Funke 

Kraniosakralterapi
Jeg tilbyder Kraniosakralterapi, en dyb behandlingsform, der hjælper med fysiske og psykiske udfordringer ved at arbejde med hjernen og nervesystemet. Gennem blid og manuel behandling af kroppen, herunder muskler, sener, led, bindevæv, organer og nerver, opnås afspænding og regeneration. Jeg har fået over 1000 undervisningstimer på nuværende tidspunkt og har ca. 100 nye om året. Dette for altid at være i udvikling med tiden. Jeg er eksamineret og RAB registreret.

Jeg har gode resultater og erfaringer med at behandle:
Piskesmæld, hjernerystelser, svimmelhed, nervesmerter, smerter fra nakke, ryg, skuldre, hofter, knæ, mavesmerter, fordøjelsesproblemer, menstruationssmerter, kæbespændinger, stress symptomer, smerter i bryst, migræne og hovedpine, graviditetsgener, fødselstraumer, mentale ubalancer, dårlig holdning m.fl.

Baby og børne behandlinger
Baby kan have større eller mindre traumer efter fødslen. Dette kan give spændinger og uro i deres kroppe, som kan give vanskeligheder med at spise, fordøje, sove eller måske kolik. KST hjælper hjernen og nervesystemet i ro, så spændinger og ubalancer kan løsnes. Lider dit barn eller teenager af trivselsproblemer, fysiske eller psykiske ubalancer, smerter, ondt i hovedet, ondt i maven, koncentrationsbesvær, kan KST afhjælpe dette ved, at vi i fællesskab forstår barnets problematikker til bunds, og den vej afhjælper ubalancerne.

Adfærds Coach
Med udgangspunkt i adfærdspsykologien, hvor vi inddrager perspektiver fra evolutionsteorien, arketyper, kultur, filosofi og vanecoaching, finder vi sammen forståelse og drivkraften af din adfærd. Vi arbejder mod højere selvindsigt for derigennem at skabe simple ændringer i dine vaner og skabe nye holdbare og varige livsstilsændringer.

Priser:
• 
Kraniosakralterapi
(Voksne fra 12 år)
á 75 min. DKK 700,-

• Kraniosakralterapi
(Baby og børn under 12 år)
á 45 min. DKK 500,-

• Adfærds Coaching
á 60 min. DKK 400,-

Læs mere her.

Jeg behandler i HUSET I_RO hver tirsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 23 84 60 97
kstanitalarsen@gmail.com

Book her
Menu