Vores behandlere

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan hjælpe med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger.

Har du brug for at forkæle dig selv med velværemassage? Trænger din krop til et energiboost? Er du træt af din allergi? Føler du dig presset eller stresset? Kan tankerne i hovedet ikke falde til ro, eller har du blot brug for en at tale med? – Så kan du helt sikkert finde hjælp hos en af vores behandlere, som både behandler børn og voksne.

 

ManuVision behandler
Andreas W.  Nielsen

Jeg tilbyder ManuVision behandling, som er en energetisk kropskorrektion.

Krop og psyke hænger sammen. Når der er fysiske ubalancer i kroppen, påvirker det psyken – og er du presset psykisk, sætter det sig fysisk i kroppen. Kroppen viser ikke bare din “her og nu” tilstand men rummer også det liv, du har levet. Kroppen husker din livshistorie – også det du mentalt, bevidst eller ubevidst har glemt.

ManuVision er et dansk udviklet koncept, hvor behandlingen og træningsformen er specialiseret til at afhjælpe det moderne menneskes skavanker igennem kropsbehandling og træning. ManuVision er kendt for sin høje kvalitet og mærkbare selvhelbredende effekt. Menneskene bag ManuVision stammer fra Body SDS, hvor man har videreudviklet formen og filosofien med behandlingen og træningen.

Jeg bruger teknikker som dybtgående massage, tryk, stræk, åndedrætsteknik, ledfrigørelse og coaching.

Behandlingen stimulerer kredsløb og forbrænding og hjælper kroppens udrensningssystem, så væv og organer bedre kan afgive affaldsstoffer. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk – helt ned på celleplan. Jeg arbejder med nervesystemet og behandlingen kan forløse tanker og følelser. Kroppen forsætter selv med at arbejde efter en endt behandling.

Priser:
• Kort førstegangsbehandling á 60 min.
eller efterfølgende behandling DKK 775,-
• 3-turskort á 60 min. DKK 2.150,-
• 5-turskort á 60 min. DKK 3.400 ,-

• Lang førstegangsbehandling á 90 min.
eller lang efterfølgende behandling DKK 1.050,-

Mulighed for studenterrabat.

Læs mere her.

Andreas behandler i HUSET I_RO hver mandag, torsdag og fredag

Kontaktoplysninger:
(+45) 24 81 86 61
kontakt@andreaswnielsen.dk

Book her

Kropsterapeut
Louise Engvang

Kropsterapi er en behandlingsform, der bl.a. har effekt på stress, spændinger, uro, hovedpine, angst m.m. og arbejder med sammenhængen mellem krop og sind.

Behandlingen er en kombination af bl.a. pulserende massage, zonetryk, akupressur og evt. samtaleterapi, som er med til at give din krop de bedste forudsætninger for at helbrede sig selv.

Målet med kropsterapi er at forløse og frigøre de mentale og fysiske spændinger i din krop, så du bliver i bedre stand til at lære kroppens signaler at kende og lytte til, hvad den fortæller dig. Gennem guidet vejrtrækning og beroligelse af nervesystemet hjælpes vi ad med at genskabe den indre ro, der kan give dig overskud og den energi, som du har brug for.
Jeg tilbyder også cupping terapi og NADA øreakupunktur.

Børn- og ungebehandling
Med en baggrund som skolelærer og en kandidat i pædagogisk psykologi har jeg en naturlig interesse for behandling af børn og unge. Flere og flere børn har en tilværelse præget af mistrivsel, angst og stress – og her kan kropsterapi være en stor hjælp og vej ind til, at dit barn kan få en oplevelse af at mærke sig selv og finde en indre ro – også i det der er svært og udfordrende. Kropsterapi hjælper børn med at finde hvile i deres egen krop og trække vejret dybt ned i maven. Et redskab de skal bruge resten af livet.

Japansk lifting
Japansk lifting er en dybdegående behandling af ansigtets muskler, sener og dybe fascier, hvor disse afslappes, løsnes og der skabes et bedre blodflow til hele ansigtet. Det er en afslappende behandling, der kan hjælpe på kæbespændinger og hovedpine. Behandlingen afspænder og beroliger kroppen og har en afstressende effekt. Som bonus reducerer den linjer, giver glød og vitalitet til ansigtet. Den øger collagen og elastinniveauet i vævet og dræner ophobet væske.

Priser:
• Kropsterapi 60 min. DKK 650,-
• 3 behandlinger DKK 1.800,-

• Kropsterapi inkl. NADA øreakupunktur
90 min. DKK 775,-

• Kropsterapi inkl. cupping
75 min. DKK 750,-

• Klippekort 3 behandlinger DKK 2.100,-

• Cupping terapi 40 min. DKK 400,-

• Japansk lifting 60 min. DKK 550,-

• Børn og unge u. 16 år
30-40 min. DKK 400,-

• Klippekort børnebehandling
3 behandlinger DKK 1.100,-

Læs mere her.

Louise behandler i HUSET I_RO hver tirsdag og torsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 28 18 73 26
kontakt@engvangkropsterapi.dk

Book her

Energi- og traumeterapeut
Jeanette Bak Enevoldsen

Som holistisk energiterapeut og EFT traumeterapeut arbejder jeg med det hele menneske og ud fra en forståelse af, at krop og sind hænger sammen. Jeg hjælper med at afbalancere og optimere energiflowet, så dit system kan hele sig selv.

Traumeterapi
Traumeterapi er en blid men effektiv metode til at forløse traumer, gamle negative mønstre og stagnerede følelser.

Traumeterapi kan hjælpe dig med at slippe stress, angst, depression, ledsmerter, mave/tarm problemer, hormonelle problemer, migræne, sorg, allergi, astma og  søvnløshed mm. samt lindre smerter ved fibromyalgi.

Energiterapi
Energiterapi benytter sig af redskaber fra flere forskellige behandlingsformer. De fleste med afsæt i traditionel kinesisk medicin, hvilket gør hver eneste behandling unik med afsæt i dine behov.

Med følgende teknikker skræddersyr jeg behandlingen, så den passer præcist til dig og dine behov: kraniosakralterapi, healing, akupressur, zoneterapi, EFT og cupping.

AromaTouch Terapi
AromaTouch er en fantastisk teknik, hvor æteriske olier hurtigt arbejder sig ind i huden. Virker perfekt i en stresset hverdag, giver ny energi til dit immunforsvar, afhjælper mod inflamationer og skaber god balance i kroppen. Kan også bruges som ren selvforkælelse.

Jeg anvender udelukkende Doterra olier, som er helt rene olier, der er godkendt til terapeutisk behandling.

Skriv eller ring til mig, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

Baby- og børnebehandling
Jeg kan hjælpe dit barn ved problemer med maven, uro i kroppen, kolik, refluks, spændinger, raserianfald, nattevæderi, astma eller allergi.

Priser:
• 1 x behandling 60-80 min. DKK 800,-
• 5 x behandlinger DKK 3.500,-

• Stressforløb 5 gange á ca. 75 min. DKK 3.500,-

10% rabat for studerende og pensionister

• Babybehandling (0-2 år)
30 min. DKK 400,-
• 5 gange á 30 min. DKK 1.800,-

• Børnebehandling
40 min. DKK 450,-
• 5 gange á 40 min. DKK 2.100,-

Se referencer og anbefalinger på min hjemmeside:

Læs mere her.

Kontakt Jeanette på e-mail eller telefon for at booke tid.

Jeanette behandler i HUSET I_RO hver mandag og onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 30 29 02 73
info.energiuniverset@gmail.com

Book her

Psykoterapeut
Pernille Vestergaard

Psykoterapi er en samtalebaseret terapiform med fokus på at udvide det enkelte menneskes bevidsthed på egen psykologiske struktur og på, hvad der grundlæggende er på spil i deres liv. Formålet med psykoterapi er altid, at du selv kan løse dine problemer og udfordringer gennem selverkendelse og træning af ny adfærd.

Dette indre arbejde støtter jeg i mine terapeutiske flow-sessions. Her guides der gennem en række transformerende processer, hvor jeg kombinerer anerkendte psykologiske og terapeutiske teknikker – blandt andet fra kognitiv og metakognitiv terapi, tankefeltterapi, hypnoterapi, indre barn-terapi og compassion-fokuseret terapi.

Jeg udvider løbende min faglige værktøjskasse og trænes i nye teknikker, og jeg vil også introducere dig til effektive metoder, som du selv vil kunne gøre brug af i din dagligdag. Vi arbejder altid med udgangspunkt i den vigtigste relation i dit liv – nemlig relationen til dig selv. Med en holistisk tilgang til trivsel og personlig vækst er psykoterapi en både effektiv og transformerende vej til at skabe flow, vækst, ro og balance i både krop og sind.

Jeg tilbyder psykoterapi, coaching og energiformidling til alle unge og voksne, som oplever psykisk betingede overbelastningsreaktioner herunder mange bekymringer, stress og angst, mangler fysisk og/eller psykisk trivsel, og hvor man oplever relationelle problematikker i samlivet, i familien eller på studiet/arbejdspladsen.

Jeg udbyder også længere selvudviklingsforløb samt et helt nyt koncept, hvor jeg faciliterer dit personlige holistiske terapiforløb.

Priser:
• Psykoterapi session
60-80 min. DKK 800,-

• Livssamtale og coaching
60 min. DKK 600,-

• Energiformidling
60 min. DKK 600,-

Tag endelig kontakt til mig, hvis du ønsker en personlig afklaring, priser mm for forløb.

Læs mere her.

Pernille behandler i HUSET I_RO hver tirsdag og onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 28 96 15 04
pv@pernillevestergaard.dk

Book her

Kostvejleder
Susan Lunde

En kostvejledning hos mig tager altid udgangspunkt i din personlige maddagbog og helseprofil – og sammen planlægger vi, hvordan du kan nå dine mål.

Jeg er uddannet på Lene Hansson Academy og samarbejder med Lene Hansson og Cell Wellbeing omkring kostvejledning og vitamin- og mineraltest. For at være fagligt opdateret deltager jeg flere gange årligt i kurser og workshops.

Fordøjelse skal være en fornøjelse…men det er det langtfra for alle!
Mange har dagligt smerter, føler sig oppustet, mangler energi, har eksem, allergi med mere. De fleste sygdomme og ubalancer starter i tarmen. Derfor er det så vigtigt at have fokus på fordøjelsen og en god kost!

Jeg tilbyder også hårscanning (Cell Wellbeing). En hårscanning kan vise dig på blot 15 minutter, hvad du er i underskud af i forhold til vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer, antioxidanter m.m.

Testen giver også et billede af, om du er påvirket af stråling fra Wi-Fi, mobiltelefon, computerskærm m.m., eller om du f.eks. lider af svamp, parasitter, har en ”post virus” i dine celler eller er belastet af giftstoffer fra f.eks. giftige metaller, kemikalier eller stråling.

Kostvejledning og hårscanning kan købes hver for sig og som en samlet pakke.

Priser:
• Kostvejledning 60-90 min. DKK 1.050,-
• Klippekort til opfølgning 30 min:
• 3 klip DKK 695,-
• 5 klip DKK 995,-

• Vitamin- og mineraltest
60 min. DKK 975,-

• Kostvejledning ifbm. test
90 min. DKK 500,-

Læs mere her.

Susan behandler i HUSET I_RO hver onsdag.

Kontaktoplysninger:
(+45) 40 38 63 42
sundtliv.susan@gmail.com

Book her

Akupunktør
Dorthe Egeriis

Akupunktur er en behandlingsmetode, som bygger på anvendelse af små sterile nåle. Nålene stikkes i akupunkturpunkter, som findes over hele kroppen. Selvom det kan virke mærkeligt, så kan de små nåle udrette store forandringer i vores krop.

Det hele handler om balance i kroppen – balance mellem yin og yang. Balancen mellem krop og sind. Kroppen er skabt intelligent, og når alt i kroppen er i balance, reparerer den selv de små ubalancer, der opstår undervejs hos os alle. Opstår der ubalancer, som kroppen ikke selv kan reparere, får vi symptomer (fx ondt i en skulder, søvnløshed). Her kan akupunktur kick-starte kroppens proces.

Akupunktur er en behandlingsform, der kan bruges til rigtig mange forskelligartede lidelser. Både fysiske og psykiske lidelser. Fysiske smerter og ubehag – fx en dårlig skulder og hedeture ved overgangsalder, men også psykiske smerter som fx tankemylder, søvnløshed og indre uro.

Jeg kigger på det hele menneske. Derfor stiller jeg en del spørgsmål og stiller en kinesisk diagnose. Her kan jeg også gøre brug af tungediagnose. På vores tunger kan vi aflæse, hvordan vores organer har det. Det kan være et vigtigt redskab i for mig til at vælge den rigtige behandling til netop dig.

Jeg behandler primært med akupunktur – med forskellige metoder f.eks. TCM, BMA, øreakupunktur, NADA mv.  Jeg anvender også cupping, som er en rigtig god kombination med akupunkturen. Cupping kan også sagtens stå alene.

Med akupunktur får du en behandling, hvor der ikke er bivirkninger.

Priser:
• Akupunkturbehandling
45-60 min. DKK 450,-

• Akupunkturbehandling mod myggestik
2 behandlinger á 30 min. DKK 300,-

• Cupping terapi
30-45 min. DKK 400,-

Læs mere her.

Dorthe behandler i HUSET I_RO hver tirsdag og torsdag

Kontaktoplysninger:
+45 20 93 66 36
kontakt@husetegeriis.dk

 

Book her

Thai massør
Chanok Klangnok

Jeg arbejder med forskellige former for massage, som du kan læse mere om her:

Original Traditionel Thai Massage
Thai massage eller traditionel massage er en form for massage i thailandsk stil. Det er terapi og hører til den terapeutiske del af traditionel thailandsk medicin.
Vi tilpasser behandlingen efter dit behov. Mange klienter vælger massagen ud fra et ønske om velvære eller forebyggelse af muskulære problemer. Massagen består af en lang serie af tryk- og strækøvelser. Efter massagen føles en udpræget lethed og større smidighed.
Massagen foregår i modsætning til traditionel kropsmassage uden olie. I dag er det blevet mere udbredt at benytte olie i massagen, idet det giver mere komfort.

Olie Thai Massage
Olie massage er et alternativ til den hårde Thai Massage, idet denne massageform er blid og afslappende.
Massøren kommer rundt på hele kroppen, det er den rene wellness og er god mod trætte og spændte muskler.
Der påføres olie på din krop, og dine muskler masseres med hænderne, arme og albuer. Alle musklerne i hele kroppen bliver løsnet og behandlet.
Massagen fjerner træthed og øger din daglige energi, som hjælper hvad enten du har en skade i forbindelse med sport eller stress i forbindelse med en travl hverdag.
Musklerne slapper af hvis du har ondt i ryggen, skuldre, nakke, ben, arme osv.

Hot Stone Massage
Hot stone massage, er en fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve. Massageteknikken blev oprindeligt udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, hvor behandlingen blev brugt terapeutisk, og netop derfor kaldes det i dag også for energiterapi. I mange år har opmærksomheden på de varme sten og deres gavnlige virkning været helt forsvundet, men nu er interessen for Hot stone massagen kommet tilbage.
En fuldstændig kropsbehandling starter med, at lavasten placeres på kroppens energicentre, imens den øvre del af kroppen samtidig masseres med æteriske olier, og varmen fra stenene strømmer derved rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes, og du bliver så afslappet, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand. Den direkte varme fra lavastenene øger blodcirkulationen og stofskiftet, og tillader massøren at få adgang til de dybere muskellag.
Hele kroppen får en dybdevirkende massage med de varme lavasten, og spændinger, uro og spekulationer forsvinder. Hot stone massage afhjælper ømme muskler, og er balsam for en stresset sjæl.

Thai Urte Massage
Thai urtebold massage er en 400 år gammel massageteknik, der kendes som Thailands gamle visdomsmassage. Hele kroppen masseres med essentielle olier, og som afslutning masseres kroppen med varme stofposer (urtebolde), der er fyldt med 22 forskellige thai-urter. Urterne trænger ind i kroppen, forøger blodcirkulationen, lindrer ømheder og spændinger og giver fornyet energi. En urtebold massage giver krop og sind en beroligende fornemmelse af velvære, sundhed og ren nydelse.
Thai Urtebold massage har mange gavnlige effekter. Behandlingen virker afstressende, lindrer ømhed og smerter i musklerne, nedsætter muskelspændinger, heler og plejer huden, øger blodtilførsel til huden, og giver derved huden et sundere udseende. Derudover hjælper det på fordøjelsen ved massage på maven, og den stimulerer lymfedræning.

Priser:
• Original Thai massage
60 min. DKK 400,-

• Olie Thai massage
60 min. DKK 400,-

• Hot Stone massage
60 min. DKK 450,-

• Thai Urte massage
60 min. DKK 500,-

• Gravid massage
60 min. DKK 400,-

Læs mere her

Chanok behandler i HUSET I_RO hver onsdag.

Kontaktoplysninger:
+45 20 23 82 61 / +45 31 35 82 61
info@chanok.dk

Book her
Menu