Vores behandlere

Vi har et fantastisk team af professionelle behandlere, der alle kan hjælpe med sundhedsfremmende og -forebyggende behandlinger.

Har du brug for at forkæle dig selv med velværemassage? Trænger din krop til et energiboost? Er du træt af din allergi? Føler du dig presset eller stresset? Kan tankerne i hovedet ikke falde til ro, eller har du blot brug for en at tale med? – Så kan du helt sikkert finde hjælp hos en af vores behandlere, som både behandler børn og voksne.

 

ManuVision behandler
Andreas W.  Nielsen

Jeg tilbyder ManuVision behandling, som er en energetisk kropskorrektion.

Krop og psyke hænger sammen. Når der er fysiske ubalancer i kroppen, påvirker det psyken – og er du presset psykisk, sætter det sig fysisk i kroppen. Kroppen viser ikke bare din “her og nu” tilstand men rummer også det liv, du har levet. Kroppen husker din livshistorie – også det du mentalt, bevidst eller ubevidst har glemt.

ManuVision er et dansk udviklet koncept, hvor behandlingen og træningsformen er specialiseret til at afhjælpe det moderne menneskes skavanker igennem kropsbehandling og træning. ManuVision er kendt for sin høje kvalitet og mærkbare selvhelbredende effekt. Menneskene bag ManuVision stammer fra Body SDS, hvor man har videreudviklet formen og filosofien med behandlingen og træningen.

Jeg bruger teknikker som dybtgående massage, tryk, stræk, åndedrætsteknik, ledfrigørelse og coaching.

Behandlingen stimulerer kredsløb og forbrænding og hjælper kroppens udrensningssystem, så væv og organer bedre kan afgive affaldsstoffer. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk – helt ned på celleplan. Jeg arbejder med nervesystemet og behandlingen kan forløse tanker og følelser. Kroppen forsætter selv med at arbejde efter en endt behandling.

Priser:
• Kort førstegangsbehandling á 60 min.
eller efterfølgende behandling DKK 775,-
• 3-turskort á 60 min. DKK 2.150,-
• 5-turskort á 60 min. DKK 3.400 ,-

• Lang førstegangsbehandling á 90 min.
eller lang efterfølgende behandling DKK 1.050,-

Mulighed for studenterrabat.

Kontakt Andreas på e-mail eller telefon for at booke tid.

Læs mere her.

Kontaktoplysninger:
(+45) 24 81 86 61
kontakt@andreaswnielsen.dk

Kropsterapeut
Louise Engvang

Kropsterapi er en behandlingsform, der bl.a. har effekt på stress, spændinger, uro, hovedpine, angst m.m. og arbejder med sammenhængen mellem krop og sind.

Behandlingen er en kombination af bl.a. pulserende massage, zonetryk, akupressur og evt. samtaleterapi, som er med til at give din krop de bedste forudsætninger for at helbrede sig selv.

Målet med kropsterapi er at forløse og frigøre de mentale og fysiske spændinger i din krop, så du bliver i bedre stand til at lære kroppens signaler at kende og lytte til, hvad den fortæller dig. Gennem guidet vejrtrækning og beroligelse af nervesystemet hjælpes vi ad med at genskabe den indre ro, der kan give dig overskud og den energi, som du har brug for.
Jeg tilbyder også cupping terapi og NADA øreakupunktur.

Børn- og ungebehandling
Med en baggrund som skolelærer og en kandidat i pædagogisk psykologi har jeg en naturlig interesse for behandling af børn og unge. Flere og flere børn har en tilværelse præget af mistrivsel, angst og stress – og her kan kropsterapi være en stor hjælp og vej ind til, at dit barn kan få en oplevelse af at mærke sig selv og finde en indre ro – også i det der er svært og udfordrende. Kropsterapi hjælper børn med at finde hvile i deres egen krop og trække vejret dybt ned i maven. Et redskab de skal bruge resten af livet.

Japansk lifting
Japansk lifting er en dybdegående behandling af ansigtets muskler, sener og dybe fascier, hvor disse afslappes, løsnes og der skabes et bedre blodflow til hele ansigtet. Det er en afslappende behandling, der kan hjælpe på kæbespændinger og hovedpine. Behandlingen afspænder og beroliger kroppen og har en afstressende effekt. Som bonus reducerer den linjer, giver glød og vitalitet til ansigtet. Den øger collagen og elastinniveauet i vævet og dræner ophobet væske.

Priser:
• Kropsterapi 60 min. DKK 650,-
• 3 behandlinger DKK 1.800,-

• Kropsterapi inkl. NADA øreakupunktur
90 min. DKK 775,-

• Kropsterapi inkl. cupping
75 min. DKK 750,-

• Klippekort 3 behandlinger DKK 2.100,-

• Cupping terapi 40 min. DKK 400,-

• Japansk lifting 60 min. DKK 550,-

• Børn og unge u. 16 år
30-40 min. DKK 400,-

• Klippekort børnebehandling
3 behandlinger DKK 1.100,-

Læs mere her.

Kontakt Louise på e-mail eller telefon for at booke tid.

Kontaktoplysninger:
(+45) 28 18 73 26
kontakt@engvangkropsterapi.dk

Energi- og traumeterapeut
Jeanette Bak Enevoldsen

Som holistisk energiterapeut og EFT traumeterapeut arbejder jeg med det hele menneske og ud fra en forståelse af, at krop og sind hænger sammen. Jeg hjælper med at afbalancere og optimere energiflowet, så dit system kan hele sig selv.

Traumeterapi
Traumeterapi er en blid men effektiv metode til at forløse traumer, gamle negative mønstre og stagnerede følelser.

Traumeterapi kan hjælpe dig med at slippe stress, angst, depression, ledsmerter, mave/tarm problemer, hormonelle problemer, migræne, sorg, allergi, astma og  søvnløshed mm. samt lindre smerter ved fibromyalgi.

Energiterapi
Energiterapi benytter sig af redskaber fra flere forskellige behandlingsformer. De fleste med afsæt i traditionel kinesisk medicin, hvilket gør hver eneste behandling unik med afsæt i dine behov.

Med følgende teknikker skræddersyr jeg behandlingen, så den passer præcist til dig og dine behov: kraniosakralterapi, healing, akupressur, zoneterapi, EFT og cupping.

Baby- og børnebehandling
Jeg kan hjælpe dit barn ved problemer med maven, uro i kroppen, kolik, refluks, spændinger, raserianfald, nattevæderi, astma eller allergi.

Priser:
• 1 x behandling 60-80 min. DKK 800,-
• 5 x behandlinger DKK 3.500,-

10% rabat for studerende og pensionister

• Baby-/Børnebehandling
30 min. DKK 400,-
• 5 gange á 30 min. DKK 1.800,-

• Baby/Børnebehandling
40 min. DKK 450,-
• 5 gange á 40 min. DKK 2.100,-

Se referencer og anbefalinger på min hjemmeside:

Læs mere her.

Kontakt Jeanette på e-mail eller telefon for at booke tid.

Kontaktoplysninger:
(+45) 30 29 02 73
info.energiuniverset@gmail.com

Psykoterapeut
Pernille Vestergaard

Psykoterapi er en samtalebaseret terapiform med fokus på at udvide det enkelte menneskes bevidsthed på egen psykologiske struktur og på, hvad der grundlæggende er på spil i deres liv. Formålet med psykoterapi er altid, at du selv kan løse dine problemer og udfordringer gennem selverkendelse og træning af ny adfærd.

Dette indre arbejde støtter jeg i mine terapeutiske flow-sessions. Her guides der gennem en række transformerende processer, hvor jeg kombinerer anerkendte psykologiske og terapeutiske teknikker – blandt andet fra kognitiv og metakognitiv terapi, tankefeltterapi, hypnoterapi, indre barn-terapi og compassion-fokuseret terapi.

Jeg udvider løbende min faglige værktøjskasse og trænes i nye teknikker, og jeg vil også introducere dig til effektive metoder, som du selv vil kunne gøre brug af i din dagligdag. Vi arbejder altid med udgangspunkt i den vigtigste relation i dit liv – nemlig relationen til dig selv. Med en holistisk tilgang til trivsel og personlig vækst er psykoterapi en både effektiv og transformerende vej til at skabe flow, vækst, ro og balance i både krop og sind.

Jeg tilbyder psykoterapi, coaching og energiformidling til alle unge og voksne, som oplever psykisk betingede overbelastningsreaktioner herunder mange bekymringer, stress og angst, mangler fysisk og/eller psykisk trivsel, og hvor man oplever relationelle problematikker i samlivet, i familien eller på studiet/arbejdspladsen.

Jeg udbyder også længere selvudviklingsforløb samt et helt nyt koncept, hvor jeg faciliterer dit personlige holistiske terapiforløb.

Priser:
• Psykoterapi session
60-80 min. DKK 800,-

• Livssamtale og coaching
60 min. DKK 600,-

• Energiformidling
60 min. DKK 600,-

Tag endelig kontakt til mig, hvis du ønsker en personlig afklaring, priser mm for forløb.

Læs mere her.

Kontakt Pernille på e-mail eller telefon for at booke tid.

Kontaktoplysninger:
(+45) 28 96 15 04
pv@pernillevestergaard.dk

Kostvejleder
Susan Lunde

En kostvejledning hos mig tager altid udgangspunkt i din personlige maddagbog og helseprofil – og sammen planlægger vi, hvordan du kan nå dine mål.

Jeg er uddannet på Lene Hansson Academy og samarbejder med Lene Hansson og Cell Wellbeing omkring kostvejledning og vitamin- og mineraltest. For at være fagligt opdateret deltager jeg flere gange årligt i kurser og workshops.

Fordøjelse skal være en fornøjelse…men det er det langtfra for alle!
Mange har dagligt smerter, føler sig oppustet, mangler energi, har eksem, allergi med mere. De fleste sygdomme og ubalancer starter i tarmen. Derfor er det så vigtigt at have fokus på fordøjelsen og en god kost!

Jeg tilbyder også hårscanning (Cell Wellbeing). En hårscanning kan vise dig på blot 15 minutter, hvad du er i underskud af i forhold til vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer, antioxidanter m.m.

Testen giver også et billede af, om du er påvirket af stråling fra Wi-Fi, mobiltelefon, computerskærm m.m., eller om du f.eks. lider af svamp, parasitter, har en ”post virus” i dine celler eller er belastet af giftstoffer fra f.eks. giftige metaller, kemikalier eller stråling.

Kostvejledning og hårscanning kan købes hver for sig og som en samlet pakke.

Priser:
• Kostvejledning 60-90 min. DKK 1.050,-
• Klippekort til opfølgning 30 min:
• 3 klip DKK 695,-
• 5 klip DKK 995,-

• Vitamin- og mineraltest
60 min. DKK 975,-

• Kostvejledning ifbm. test
90 min. DKK 500,-

Læs mere her.

Kontakt Susan på e-mail eller telefon for at booke tid.

Kontaktoplysninger:
(+45) 40 38 63 42
sundtliv.susan@gmail.com

Akupunktør
Dorthe Egeriis

Akupunktur er en behandlingsmetode, som bygger på anvendelse af små sterile nåle. Nålene stikkes i akupunkturpunkter, som findes over hele kroppen. Selvom det kan virke mærkeligt, så kan de små nåle udrette store forandringer i vores krop.

Det hele handler om balance i kroppen – balance mellem yin og yang. Balancen mellem krop og sind. Kroppen er skabt intelligent, og når alt i kroppen er i balance, reparerer den selv de små ubalancer, der opstår undervejs hos os alle. Opstår der ubalancer, som kroppen ikke selv kan reparere, får vi symptomer (fx ondt i en skulder, søvnløshed). Her kan akupunktur kick-starte kroppens proces.

Akupunktur er en behandlingsform, der kan bruges til rigtig mange forskelligartede lidelser. Både fysiske og psykiske lidelser. Fysiske smerter og ubehag – fx en dårlig skulder og hedeture ved overgangsalder, men også psykiske smerter som fx tankemylder, søvnløshed og indre uro.

Jeg kigger på det hele menneske. Derfor stiller jeg en del spørgsmål og stiller en kinesisk diagnose. Her kan jeg også gøre brug af tungediagnose. På vores tunger kan vi aflæse, hvordan vores organer har det. Det kan være et vigtigt redskab i for mig til at vælge den rigtige behandling til netop dig.

Jeg behandler primært med akupunktur – med forskellige metoder f.eks. TCM, BMA, øreakupunktur, NADA mv.  Jeg anvender også cupping, som er en rigtig god kombination med akupunkturen. Cupping kan også sagtens stå alene.

Med akupunktur får du en behandling, hvor der ikke er bivirkninger.

Priser:
• Akupunkturbehandling
45-60 min. DKK 450,-

• Akupunkturbehandling mod myggestik
2 behandlinger á 30 min. DKK 300,-

Læs mere her.

Kontakt Dorthe på e-mail eller telefon for at booke tid.

Kontaktoplysninger:
+45 20 93 66 36
kontakt@husetegeriis.dk

 

Menu